بیش از 10 هزار تن گوشت قرمز و سفید در مراغه تولید شد
#
مراغه، خبرگزاری جمهوری اسلامی 17/10/81
داخلی.اقتصادی.دام .طیور.گوشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه گفت: در 9 ماهه امسال 10 هزار و 392
تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان تولید شد.
"سیدرضا غیبی" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود:
این میزان فرآورده دامی شامل پنج هزار و 282 تن گوشت قرمز و پنج هزار و
110 تن گوشت سفید است.
وی گفت:میزان مصرف سرانه گوشت قرمز و گوشت سفید در مراغه به ترتیب 2/11
و 12 کیلوگرم است و امسال در این شهرستان یک هزار و 962 تن گوشت قرمز و
یک هزار و 460 تن گوشت سفید مازاد بر مصرف تولید شده است.
وی افزود: امسال 10 هزار و 940 تن تخم مرغ در این شهرستان تولید شده که
از این میزان 6/10 کیلوگرم مصرف سرانه شهرستان بوده و هفت هزار و 830 تن
مازاد آن در سایر نقاط استان عرضه شده است.
وی گفت: در این مدت 48 هزار و 202 تن شیر تولید شده و 8/82 گیلوگرم آن
مصرف سرانه شهرستان بوده و 23 هزار و 165 تن مازاد آن در بازارهای استان
عرضه شده است.
"غیبی" افزود: در 9 ماهه امسال بیش از 941 تن عسل از کندوهای بومی و
مدرن شهرستان تولید شده که علاوه بر مصرف داخلی 830 تن مازاد بر مصرف آن
در سایر نقاط استان آذربایجان شرقی عرضه شده است.
در شهرستان مراغه 26 گاوداری شیری و گوشتی،126 مرغداری گوشتی و تخمگذار
و بیش از 110 هزار کندوی عسل بومی و مدرن وجود دارد.
شهرستان مراغه در جنوب غربی استان آذربایجان شرقی قراردارد این شهرستان
یکی از مراکز مهم تولید فرآوردهای دامی در شمال غرب کشور محسوب می شود.
( ک ب 501/52/ 05 م ا)