ذخیره سازی سوخت زمستانی برای نیروگاهها برق در خراسان انجام شد ............................................................
مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 06/09/87 داخلی.اقتصادی.نیرو.برق.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استانهای سه گانه خراسان گفت: عملیات ذخیره سازی سوخت زمستانی برای نیروگاههای برق در این منطقه انجام شده است.
محمدرضا فخرنبوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر این اساس مشکلی از نظر کمبود سوخت و یا قطع برق ناشی از آن طی زمستان آتی در خراسان وجود ندارد.
وی ادامه داد: میزان تولید برق در نیروگاههای استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی هم اکنون چهار هزار و 552 مگاوات است که با افزایش تعداد نیروگاه و یا توسعه نیروگاهی موجود، ظرفیت تولید برق در این استانها تا پایان سال افزایش می یابد.
او توضیح داد: نیروگاه برق قائن با ظرفیت یک مولد 159 مگاواتی تا پایان سال مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی افزود: هم اینک سه نیروگاه نیز توسط بخش خصوصی در شهرستانهای سرخس، سبزوار و تربت حیدریه هر کدام به ظرفیت 500 مگاوات در حال ساخت است که با راه اندازی آنها تا پایان امسال 1500 مگاوات به ظرفیت تولید برق نیروگاهها در خراسان اضافه می شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی هزینه ساخت و راه اندازی این نیروگاههای را در مجموع هشت هزار و 400 میلیارد ریال و به ازا هر یک از آنها دو هزار و 800 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی گفت: نیروگاه فردوسی مشهد نیز در آینده نزدیک با نصب شش مولد 159 مگاواتی، به نیروگاه سیکل ترکیبی تبدیل می شود.
او ادامه داد: اقداماتی برای ایجاد نیروگاه در شهرکهای صنعتی نیز در سطح استانهای سه گانه خراسان در حال انجام است و صنعتگران این منطقه از این امر استقبال کرده اند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استانهای سه گانه خراسان همچنین افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی استانهای سه گانه خراسان ساخت نیروگاهای بادی بهترین و مقرون به صرفه ترین مولفه برای تامین برق است.
وی بیان کرد: دولت به ازای تولید هر کیلووات ساعت برق در مواقع پیک مصرف و در مواقع عادی به ترتیب هزار و 300 و 900 ریال کامزد به تولید کنندگان بخش خصوصی نیروگاههای بادی پرداخت می کند.
او گفت: علاوه بر نیروگاه بادی بینالود نیشابور، نیروگاه بادی دیگری با ظرفیت 500 مگاوات در منطقه نشتیفان شهرستان خواف در حال ساخت است.
وی اوج تولید و یا میزان پیک تولید برق در استانهای سه گانه خراسان را دو هزار و 862 مگاوات و تعداد مشترکان برق را در این منطقه دو میلیون و 155 هزار مشترک اعلام کرد.
او اظهار داشت: سالانه 100 الی 150 هزار مشترک به تعداد مشترکان برق در استانهای خراسان افزوده می شود.
هم اکنون 9 نیروگاه سنگین بادی، دیزلی، گازی و سیکل ترکیبی در استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی فعال است.ک/3 7490/662/589/660 شماره 363 ساعت 16:19 تمام
تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱