حجت الاسلام علی رحیمی روز سه شنبه در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر نمین با بیان كه از بین بردن منكرات در جامعه مستلزم ترویج و بها دادن به معروفات و ارج نهادن به تلاش های آمرین به معروف در جامعه است بر لزوم نهادینه شدذن این فرهنگ در جامعه تاكید كرد.
وی اولین و مهم ترین چشم و چراغ معروفات را نماز دانست و تمام مسوولان و مدیران
دستگاههای دولتی را به حضور مداوم و پیوسته در صفوف نمازهای جمعه و نیز تلاش برای برپایی نمازهای جماعت در ادارات فراخواند.
امام جمعه نمین به انجام خوب معروفات و پرهیز از ارتكاب به منكرات توسط مردم در ماه مبارك رمضان اشاره كرد و افزود: مسوولان و متولیان احیای امر به معروف و نهی از منكر در جامعه باید به گونه ای عمل كنند كه این فرهنگ و حس و حال عالی ماه رمضان در سایر ماههای سال هم در جامعه و بین مردم باقی بماند و همه مردم همانند ماه رمضان در سایر ایام سال هم خود را مكلف به انجام و رعایت معروفات و دوری از منكرات بدانند.
حجت الاسلام رحیمی گفت: آسیب شناسی و استخراج دلایل گرایش مردم به منكرات و عدم توجه آنچنانی به معروفات از سوی برخی اقشار می تواند به امر مقابله با این فرهنگ ناهنجار و اصلاح آن در جامعه كمك شایانی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، سرهنگ عظیم سرداری فرمانده سپاه ناحیه نمین هم در این جلسه گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر شهرستان نمین دارای چهار معاونت اصلی و تخصصی می باشد از عدم فعالیت خوب این معاونت ها اظهار نارضایتی كرد و از آنها خواست در راستای پویایی ستاد پای كار آمده و بیش از پیش تلاش كنند.
وی به تشكیل شورای امر به معروف و نهی از منكر تاكنون در 25 روستای شهرستان نمین اشاره كرد و راه اندازی گشت های امر به معروف و حجاب و عفاف در مناسبت های خاص در سطح شهرستان و همچنین راه اندازی اقامه همه روزه نماز جماعت در سایت تفریحی فندقلوی نمین را از دیگر فعالیت های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر این شهرستان ذكر كرد.
7120/594/530
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۴
نمين ، اردبيل - امام جمعه نمين گفت: اشاعه معروفات در جامعه بهترين راه مقابله با منكرات است.