مسوول كمیسیون آموزش و عضو هیات مدیره اتحادیه نانوایان اصفهان به ایرنا گفت: راهكارهای بهینه سازی نان های سنتی، كمك به ایجاد ثبات در كیفیت آردهای توزیعی بین نانوایان و آشنایی با افزودنی های مجاز در پخت نان از اهداف این همایش بود.
'محمد رضا خواجه' افزود: اتخاذ راهكارهای مقابله با نان های تولیدی در مكانهای غیر مجاز، كنترل و سامان دهی نانهای توزیعی در سوپر ماركتها، بررسی ترویج نان كامل با مصرف آرد كامل و سامان دهی توزیع آرد بین نانوایان با حمایت از تعاونی نانوایان از دیگر اهداف این همایش بود.
وی با اشاره به اهمیت آموزش نانوایان گفت: آموزش 50 ساعته برای كارفرمایان، كارگران نانوایی و دیگر علاقمندان برای كلیه نانوایی های استان اصفهان پیش بینی شده است.
وی افزود: بروز رسانی اطلاعات علمی و فنی پخت نان، آشنایی نانوایان با سیاست های جدید دولت در حوزه آرد و نان و بهینه سازی پخت نان سنتی از اهداف برگزاری كلاسهای آموزشی برای نانوایان است.
وی خاطرنشان كرد: تا كنون حدود 30 درصد از نانوایان استان دراین دوره آموزشی شركت كردند.
مسوول اتحادیه نانوایان گلپایگان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در زمان حاضر در این شهرستان 130 واحد نانوایی در پخت انواع نان سنگك، تافتون، لواش، بربری و محلی فعالیت دارد.
'مجید فصاحت' افزود:ارتقای كیفیت پخت نان، آموزش مستمر نانوایان و تهیه آرد مرغوب برای پخت نان از جمله اهداف اتحادیه نانوایان گلپایگان برای جلب رضایت شهروندان است.
شهرستان گلپایگان در 180 كیلومتری شمال غربی اصفهان است.
ت/7138/1042
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۹
اصفهان- همايش 'بررسي ارتقاي پخت نان هاي سنتي' روز سه شنبه در گلپايگان برگزار شد.