۲۱ شهریور ۱۳۹۱، ۲۲:۵۹
کد خبر: 80319835
T T
۰ نفر

همايش ارتقاي پخت نان هاي سنتي در گلپايگان برگزار شد

۲۱ شهریور ۱۳۹۱، ۲۲:۵۹
کد خبر: 80319835
همايش ارتقاي پخت نان هاي سنتي در گلپايگان برگزار شد

اصفهان- همايش 'بررسي ارتقاي پخت نان هاي سنتي' روز سه شنبه در گلپايگان برگزار شد.

مسوول كمیسیون آموزش و عضو هیات مدیره اتحادیه نانوایان اصفهان به ایرنا گفت: راهكارهای بهینه سازی نان های سنتی، كمك به ایجاد ثبات در كیفیت آردهای توزیعی بین نانوایان و آشنایی با افزودنی های مجاز در پخت نان از اهداف این همایش بود.

'محمد رضا خواجه' افزود: اتخاذ راهكارهای مقابله با نان های تولیدی در مكانهای غیر مجاز، كنترل و سامان دهی نانهای توزیعی در سوپر ماركتها، بررسی ترویج نان كامل با مصرف آرد كامل و سامان دهی توزیع آرد بین نانوایان با حمایت از تعاونی نانوایان از دیگر اهداف این همایش بود.

وی با اشاره به اهمیت آموزش نانوایان گفت: آموزش 50 ساعته برای كارفرمایان، كارگران نانوایی و دیگر علاقمندان برای كلیه نانوایی های استان اصفهان پیش بینی شده است.

وی افزود: بروز رسانی اطلاعات علمی و فنی پخت نان، آشنایی نانوایان با سیاست های جدید دولت در حوزه آرد و نان و بهینه سازی پخت نان سنتی از اهداف برگزاری كلاسهای آموزشی برای نانوایان است.

وی خاطرنشان كرد: تا كنون حدود 30 درصد از نانوایان استان دراین دوره آموزشی شركت كردند.

مسوول اتحادیه نانوایان گلپایگان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در زمان حاضر در این شهرستان 130 واحد نانوایی در پخت انواع نان سنگك، تافتون، لواش، بربری و محلی فعالیت دارد.

'مجید فصاحت' افزود:ارتقای كیفیت پخت نان، آموزش مستمر نانوایان و تهیه آرد مرغوب برای پخت نان از جمله اهداف اتحادیه نانوایان گلپایگان برای جلب رضایت شهروندان است.

شهرستان گلپایگان در 180 كیلومتری شمال غربی اصفهان است.

ت/7138/1042