كاشان - نماينده مردم كاشمر در مجلس شوراي اسلامي گفت: ابعاد شخصيت هاي بزرگواري مانند آيت الله شهيد مدرس كه در عين ساده زيستي باعث تحول در عرصه سياست و ديانت كشور و حتي جهان شده اند، بايد بيشتر براي جوانان و نوجوانان تبيين شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا،'محمد اسماعیل نیا' در حاشیه بازدید از خانه شهید آیت الله مدرس در روستای 'سرابه' از توابع شهرستان اردستان در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: شهید آیت الله مدرس، مصداق تاریخ سیاسی و دینی كشور است.

وی با تاكید بر انتقال ابعاد شخصیتی علما بویژه شهید آیت الله مدرس به نسل جوان اظهار داشت: پژوهشگران و مسوولان باید با ابعاد عمیق تری آیین گرامیداشت سالگرد شهید آیت الله مدرس و روز مجلس را برگزار كنند.

نماینده مردم كاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: دانشجویان باید در قالب پایان نامه به ابعاد شخصیتی شهید آیت الله مدرس بپردازند.

وی با اشاره به هجمه فرهنگی دشمنان خاطرنشان كرد: هنگامی كه مردم بویژه جوانان و نوجوانان از بنیه مذهبی قوی و باورهای دینی بهره مند باشند، شبكه های ماهواره ای و سایت های اینترنتی نمی توانند زیاد تاثیرگذار باشند.

اسماعلی نیا تصریح كرد: وقتی ارتباط با خداوند تبارك و تعالی قوی باشد، این ارتباط شخصیتی شجاع مانند شهید آیت الله مدرسی می سازد.

نماینده مردم كاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: زهد، تقوا، پارسایی و از همه مهمتر شجاعت و ساده زیستی از ویژگی های برجسته شهید آیت الله مدرس بود.

وی به تشریح برنامه های گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مدرس در كشور پرداخت و افزود: روز هشتم آذر ماه همایش گرامیداشت این شهید والامقام در اردستان برگزار می شود.

وی یادآور شود: روزهای نهم و دهم آذر امسال نیز به مناسبت بزرگداشت آیت الله مدرس و همچنین روز مجلس ویژه برنامه هایی در شهرهای اصفهان و كاشمر برگزار می شود.

شهید آیت الله سید حسن مدرس فرزند سید اسماعیل در سال 1279 هجری قمری در روستای 'سرابه' از توابع شهرستان اردستان واقع در شمال استان اصفهان در یك خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.

آن عالم جلیل القدر پس از فوت پدرش در سال 1293 قمری به قمشه نزد جدش'میرعبدالباقی' رفت و به كسب تعلیم ، تربیت و علم و تقوا پرداخت.

آیت الله مدرس در سال1268 هجری قمری برای ادامه تحصیل به اصفهان رفت و پس از اتمام تحصیلات در این شهر در ماه شعبان 1311 هجری قمری به نجف اشرف عزیمت كرد.

وی در نجف در محضر آیات عظام سید محمد فشاركی و شریعت اصفهانی كسب فیض كرد و در سال 1324 هجری قمری كه 37 سال از عمر پربركتش گذشته بود، به اصفهان بازگشت.

این عالم وارسته پس از آن با عضویت در انجمن ایالتی اصفهان، به مجلس قانونگذاری راه یافت.

آیت الله شهید مدرس در دوره چهارم مجلس نیز به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس راه یافت و علیه رژِیم ستمشاهی قیام كرد اما در هفتمین دوره مجلس با دست بردن در نتایج آرا از حضور در مجلس بازماند.

سرانجام آیت الله مدرس به دستور رضاشاه از تهران به دامغان، مشهد،خواف و به كاشمر تبعید شد و در شب دهم آذر 1316 شمسی به شهادت رسید.

562