به گزارش ایرنا ،' علی سیاحی ' روز سه شنبه در همایش گرامیداشت روز جهانی معلولان مازندران در محل سالن هلال احمر ساری افزود: نیاز دانش آمزان استثنایی به وسایل و تجهزات كمك آموزشی و توانبخشی زیاد است.
وی با اشاره به اینكه امروز دولت به تنهایی قادر به تامین همه امكانات و تجهیزات برای دانش آموزان استثنایی نیست ، ادامه داد: منابع دولتی برای این دانش آموزان در سال جاری به شدت كاهش یافته است این درحالیست كه قیمت تجهیزات و امكانات آموزشی و توانبخشی معلولان و دانش آموزان استثنایی نیز افزایش زیادی داشته است .
مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران تصریح كرد: حمایت مردم به ویژه خیرین واقشار توانمند از معلولان ضروری است.
وی گفت: هنوز جامعه لذت زندگی در كنار معلولان را درك نكرده است و اینكه فقط با ترحم به معلولان نگاه شود بدترین ضربه به این افراد است.
وی تردد و رفت و آمد را از دیگر مشكلات دانش آموزان استثنایی و معلولان در مازندران عنوان كرد و بیان داشت: انتظار داریم مردم در این بخش به كمك و یاری این نهاد آموزشی بشتبابند.
سیاحی از رها شدن دانش آمزان استثنایی پس از فارغ الحتصیل شدن انتقاد كرد و گفت: دولت و مردم باید تا پایان عمر این قشر از جامعه را مورد حمایت خود قرار دهند.
وی تاكید كرد: امروز علاوه بر نیازمندی امكانات وتجهیزات باید شناخت اجتماعی از جامعه معلول را گسترش بدهیم.
وی گفت: ما به دنبال دلسوزی و جلب عواطف مردم نیستیم بلكه خواستار پذیرش معلول به عنوان توانمندان جامعه هستیم.
وی گفت: در سال جاری تحصیلی پنج هزار و 100 دانشآموز در 72 مدرسه ویژه و استثنایی استان تحصیل میكنند.
وی ادامه داد: حدود یك هزار و 200 نفر از دانشآموزانی كه از معلولیت خفیف برخوردارند نیز در مدارس عادی تحصیل میكنند.
مازندران 130 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی دارد.ك/2
2585/402
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۱
ساري- مدير آموزش و پرورش استثنايي مازندران گفت: به دليل برخي فشار ها و كمبود هاي بين المللي ، مدارس براي تامين تجهيزات از جمله سمعك و امكانات آموزشي با مشكل مواجه اند.