ابراهيم الياسوند روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين اداره با حمايت و پشتيباني فرمانداري شهرستان و با هدف برون رفت از وضعيت فعلي، ارتقا سطح گردشگري و جذب مختصصين و تجار، افزايش سهولت در عرضه و دسترسي به انواع فرش بيجار، توسعه و افزايش سطح اشتغال و حفظ اين هنر اصيل، سرمايه گذاري زيادي براي تهيه مكان مناسب و راه اندازي خانه فرش انجام داده است.
او گفت: تا كنون افزون بر سه ميليارد ريال براي تعمير، مناسب سازي و راه اندازي خانه يا سراي فرش در تيمچه مشهور به حاج شهباز در بازار اصلي شهر بيجار هزينه شده است.
وي با اشاره به عدم آشنايي نسل جوان و نوجوان با هنر بي نظير اين ديار، اظهار اميدواري كرد خانه فرش بتواند موجب هويت بخشي و حفظ شان و جايگاه تاريخي فرش ديار گروس شود و به مرور زمان بتواند جايگاه تاريخي، اجتماعي، اقتصادي و راه هاي توسعه و آموزش نيروهاي جوان مشتاق فرشبافي را فراهم نمايد.
وي گفت: وقتي به تاريخ درخشان فرش ديار گروس پرداخته مي شود، جز شكوه و عظمت روز افزون چيز ديگري ملاحظه نمي شود و در مقابل هنوز توجه شايسته اي به اين هنر بي نظير نشده است.
الياسوند در پايان ضمن يادآوري ظرفيت بالاي تاريخي فرش ديار گروس گفت: تا كنون بيش از 500 اثر تاريخي در اين شهرستان شناسايي شده و تعداد 191 اثر نيز در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
بيجار در فاصله 142 كيلومتري شهر سنندج مركز استان كردستان واقع است.ك/4
7350/533
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸
بيجار - سنندج - ايرنا - رييس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان بيجار گفت: فرش بيجار با سابقه چند هزار ساله، صاحب خانه مي شود.