تقي كهوريان روز شنبه در جلسه كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد آذربايجان غربي افزود: شرايط لازم را براي فعال سازي دوباره اين واحدهاي توليدي مهيا كرده ايم كه اميدواريم روند انجام مقدمات اجراي اين طرح فراهم شده و به زودي شاهد ادامه كار اين 400 واحد در راستاي توسعه سرمايه گذاري، درآمدزايي و اشتغال در استان باشيم.
وي اضافه كرد: در حال حاضر افزون بر يك هزار واحد توليدي راكد در آذربايجان غربي وجود دارد كه سعي مي كنيم زمينه خروج از ركود بقيه واحدهاي توليدي را نيز با عارضه يابي هاي لازم فراهم كنيم.
وي اظهار كرد: يكي از مهمترين موارد در راستاي كمك به ادامه كار واحدهاي توليدي فعال و فعاليت دوباره واحدهاي راكد، سنجش وضعيت توليد و عارضه يابي عدم توليد اين واحدهاست كه بايد مسوولان دستگاههاي اجرايي مرتبط در اين خصوص با اهتمام ويژه وارد عمل شوند.
معاون برنامه ريزي استاندار آذربايجان غربي ادامه داد: علاوه بر واحدهاي بزرگ مقياس، اين اقدام بايد در بين واحدهاي كوچك و فعال در شهرك هاي صنعتي نيز انجام گيرد كه در اين خصوص شركت شهرك هاي صنعتي استان وظيفه بسيار سنگيني بر عهده دارد.
كهوريان گفت: اميدوار هستيم با عارضه يابي مناسب و تمهيد برنامه هاي لازم در راستاي فعال كردن هرچه زودتر واحدهاي توليدي در آذربايجان غربي موفق باشيم و زمينه اشتغال جوانان و كاهش مشكلات اقتصادي را در استان فراهم كنيم.
آذربايجان غربي يكي از استانهاي درگير با مشكل واحدهاي توليدي راكد، غيرفعال و نيمه فعال در كشور است و از دو هزار و 800 واحد صنعتي و توليدي مستقر در اين استان، افزون بر يك هزار واحد با مشكلات متعدد سرمايه اي، در وضعيت راكد هستند.
علاوه بر آنها تعداد زيادي از واحدهاي توليدي در آذربايجان غربي نيز با ظرفيتي كمتر از 50 درصد ظرفيت اسمي كار مي كنند كه نيمه فعال ناميده مي شوند.
يكي از مهمترين نتايج ركود توليد در آذربايجان غربي، رشد بيكاري در استان است به طوري كه افزون بر 110 هزار نفر فارغ التحصيل بيكار در اين استان وجود دارد.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
اروميه - ايرنا - معاون برنامه ريزي استاندار آذربايجان غربي گفت: 400 واحد توليدي در سطح استان با تمهيدات انديشيده شده به چرخه توليد باز مي گردند.