رییس اداره نظارت و پایش حفاظت محیط زیست همدان روز یكشنبه به مناسبت 21 تیرماه مصادف با 12 جولای روز جهانی بدون نایلكس در گفت و گو با ایرنا گفت: استفاده بی رویه از نایلكس و كیسه های پلاستیكی و رها ساختن آن در دامن طبیعت به یك امر عادی تبدیل شده است.
مجید مهری افزود: بنا به نوع استحكام حدود 500 تا 800 سال تجزیه یك نایلكس طول می كشد و طیق بررسی های صورت گرفته حدود 25 تا 35 درصد از زباله های همدان را پلاستیك تشكیل می دهد.
وی با تاكید بر ضرورت بازیافت كیسه های پلاستیكی بیان كرد: استفاده از روش های استاندارد هنگام تفكیك و بازیافت دوباره پلاستیك باید مد نظر باشد.
وی گفت: با توجه به زمانبر بودن تجزیه نایلكس باید به سمت ریز پذیر كردن كیسه های پلاستیكی رفت تا زمان تجزیه آنها را كاهش داد.
رییس اداره نظارت و پایش حفاظت محیط زیست همدان اظهار كرد: باید با فرهنگسازی و آموزش، كیسه های پارچه ای را جایگزین كیسه های پلاستیكی كرد.
مهری بیان كرد: استفاده از ظروف گیاهی به جای ظروف پلاستیكی یكبار مصرف در همدان افزایش یافته است كه این امر علاوه بر حفظ سلامت شهروندان در حفظ محیط زیست نیز اثر دارد.
جامعه جهانی پس از اینكه بعد از سال ها به این نتیجه رسید كه پلاستیك به قاتلی برای محیط زیست تبدیل شده است 12 جولای برابر با 21 تیرماه را روز جهانی بدون نایلكس نامگذاری كرد.
7526/1181
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۷
همدان- ایرنا- استفاده بی رویه از نایلكس در زندگی روزمره و دفع نادرست آن به یك معضل زیست محیطی و آفتی مرگبار برای محیط طبیعی تبدیل شده است.