۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۲
کد خبر: 83393285
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کیسه های پلاستیکی رها شده در طبیعت عامل آلودگی آب

همدان- ایرنا- تجزیه کیسه‌های پلاستیکی زیر نور آفتاب باعث تولید ماده سمی گاز «دی اکسین» شده که وارد آب‌های زیر زمینی و آلودگی این آب‌ها و در پی آن بیماری زایی برای انسان‌ها و موجودات زنده می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان روز شنبه در نشست هم اندیشی نقش اصناف در کاهش مصرف پلاستیک بیان کرد: مصرف پلاستیک و کیسه‌های پلاستیکی در حال حاضر به چالش جهانی تبدیل شده است.

سید عادل عربی افزود: اکنون تعداد کیسه‌های پلاستیکی رها شده در آب‌های آزاد دنیا با تعداد ماهی‌های اقیانوس‌ها برابری می‌کند و در تمامی نقاط طبیعت آثار وجود کیسه‌های پلاستیکی را مشاهده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کیسه‌های پلاستیکی بسیار سبک بوده و بازیافت آن توجیه اقتصادی ندارند گفت: این کیسه‌ها به راحتی در طبیعت پراکنده شده و جمع آوری آنها بسیار سخت است بنابراین زیر نور آفتاب فرایند تجزیه آنها به مدت ۴۰۰ سال طول می کشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهار داشت: در بسیاری از کشورها برای مصرف کیسه‌های پلاستیکی محدودیت شامل پرداخت هزینه و مالیات ایجاد شده و در شماری از کشورهای نیز مصرف آن ممنوع شده است.

عربی جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای و بادوام برای خریدهای روزانه را بهترین گزینه برای کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی دانست.

وی تاکید کرد: یکی از منابع مهم انتشار کیسه‌های پلاستیکی، فعالان در بازار و اصناف هستند که امید می رود بتوان با همکاری اصناف این استان در این زمینه اقدامی مناسب انجام داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان خواستار برگزاری همایش مشترک اصناف و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با تولید و مصرف کیسه‌های پلاستیکی شد.

۷۵۲۶/‏۲۰۸۷

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha