به گزارش ايرنا از صندوق حمايت از پژوهشگران وفناوران كشور، راه اندازي بازارمجازي پژوهش وفناوري يكي از فعاليتهاي جديد اين صندوق است كه در آن دستاوردهاي پژوهشي، فناوري، نوآوري و تجاري سازي به طور مجزا ارائه ميشود.
در اين بخش به عنوان نمونه در بخش دستاوردهاي فناورانه، دستاوردهاي منجر به نمونه محصول و يا دانش فني دركنار اختراعات بين المللي ثبت شده، معرفي وعرضه شده است.
حمايت از همايشها و رخدادهاي علمي از ديگر فعاليت هاي جديد صندوق است، برگزاري همايشهاي علمي به عنوان يكي از روشهاي علمي و فناورانه جهت تسهيل و انتشار دانش جديد، تجارب و يافتههاي تحقيقاتي از ديرباز مورد توجه محققين و دانشمندان بوده است.
از اين رو صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور ازرخدادهاي علمي وفناوري كه در راستاي ماموريت و وظايف اساسي معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري و همچنين ماموريت و چشم انداز خود است حمايت مي كند.
حمايت مالي از پژوهشگران، دانشمندان و فناوران خارج كشور براي حضوردر مراكز علمي و فناوري ازديگر كه در جهت همگرايي و دانشافزايي بين دانشمندان خارج كشور و محققين و پژوهشگران داخلي لحاظ شده است.
اين تصميم به منظور استفاده از دانش و تجربيات اساتيد وصاحبنظران ايراني وغير ايراني مقيم خارج از كشور و در راستاي توسعه علمي وفناوري درسطح ملي و بين الملل اتخاذ شده است.
براساس آيين نامه حمايتي از محققان و فناوران خارج از كشور مدعوين بايد از دانشمندان و فناوران برجسته خارجي يا ايراني خارج از كشور و داراي مدرك دكتري باشند.
همچنين بايد در يكي از دانشگاه ها، مراكز و يا شركت هاي علمي پژوهشي خارج از كشور مشغول به كار وبايد سابقه تحقيقاتي، فناوري و عملي قابل قبول در رشته تخصصي مربوطه داشته و در سطح بين المللي شناخته شده باشد.
محققان خارجاز كشور بايد جهت برگزاري كارگاه هاي آموزشي و فناوري، سخنراني هاي علمي و مشاوره هاي علمي تحقيقاتي در ايران حضور پيدا كنند.
علمي (2) ** 9340**1440
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
تهران-ايرنا-صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران در راستاي ماموريتها و اهداف خود فعاليتهاي جديدي در حوزههاي بازار مجازي پژوهش و فناوري،حمايت از همايشها و رخدادهاي علمي و حمايت مالي از پژوهشگران، دانشمندان و فناوران خارج از كشور براي حضوردرمراكز علمي و فناوري در دستوركار قرارداده است.