به گزارش گروه علمي ايرنا از دانشگاه صنعتي اميركبير، دكتر محمدرضا رازفر در اين مورد گفت: پنجمين دوره مسابقات بين المللي رباتيك جام دانشگاه اميركبير (AUTCup 2015) همزمان با سومين دوره مسابقات بين المللي هوش مصنوعي جام اميركبير (AAIC 2015) و اولين دوره مسابقات آزاد فيراكاپ 2015 (IRAN FIRACup Open 2015) به همت اين دانشگاه برگزار مي شود.
وي افزود: اين دوره از مسابقات در قالب 15 رشته مسابقات رباتيك و 10 رشته مسابقات هوش مصنوعي در 2 بخش دانش آموزي و دانشجويي طراحي شده است كه از ميان 15 رشته مسابقات رباتيك، چهار ليگ مربوط به بخش دانش آموزي، 6 ليگ براي مسابقات AUTCup و پنج ليگ براي مسابقات FIRACup در بخش دانشجويي و آزاد است.
رازفر، با اشاره به برگزاري اولين دوره مسابقات آزاد فيراكاپ 2015 (IRAN FIRACup Open 2015) در دانشگاه صنعتي اميركبير ادامه داد: فيراكاپ آزاد ايران كه با همكاري فدراسيون جهاني رباتيك فيرا (FIRA) برگزار ميشود يكي از كاملترين مسابقات حال حاضر در ايران است كه تمام شاخههاي رباتيك، اتوماسيون و هوش مصنوعي را دربرميگيرد.
عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير يادآور شد: در بخش دانش آموزي نيز كميته بين المللي المپياد رباتيك دانش آموزي (IROC) با اين جشنواره همكاري دارد.
رازفر، آوردن روح علم و تكنولوژي به ميان عامه مردم و نسل جوان، توسعه رباتهاي هوشمند خودمختار، گردهم آوردن محققان و دانشجويان متخصص در رشتههاي مختلف رباتيك و اتوماسيون و هوش مصنوعي را از اهداف اين رويداد علمي برشمرد و افزود: اين جشنواره بكارگيري ربات ها در صنعت و جامعه را به عنوان يكي از اهداف اصلي خود دنبال مي كند.
رييس جشنواره رباتيك و هوش مصنوعي دانشگاه صنعتي اميركبير با تاكيد بر اينكه تيمهاي متقاضي از اول شهريورماه تا اول مهرماه فرصت دارند نسبت به ارسال مستندات فني تيم و پژوهش هاي خود اقدام كنند، افزود: هيات داوران اين جشنواره از اول تا 15 مهرماه اقدام به بررسي مستندات فني رباتها مي كند و بر اساس صلاحيت، تيمهاي منتخب براي شركت در مسابقات انتخاب خواهند شد.
وي خاطرنشان كرد: ثبت نام نهايي تيمها از 15 مهرماه آغاز مي شود و تا پنجم آبان ادامه مي يابد و رقابت هاي نهايي از 23 تا 28 آبان ماه در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار خواهد شد.
رازفر، برگزاري اين مسابقات را در راستاي ساماندهي و ايجاد تمركز در جامعه رباتيك، اتوماسيون و هوش مصنوعي كشور و سوق دادن اين دانش به سمت توليد اقتصاد دانش بنيان دانست.
وي افزود: با برگزاري اين قبيل مسابقات، با همكاري نهادهاي مختلف همچون معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و دانشگاه هايي مانند دانشگاه اميركبير و شناسايي استعدادهاي برتر و محصولات اين جشنواره مي توان اميد داشت كه تا چند سال آينده اقتصادي مبتني بر توليدات دانش بنيان در حوزه رباتيك، اتوماسيون و هوش مصنوعي داشته باشيم تا ايران بر مبناي سند چشم انداز بيست ساله يكي از پيشگامان منطقه در اين حوزه باشد.
علمي(1)**1055**1834
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
تهران- ايرنا- رييس جشنواره بين المللي رباتيك و هوش مصنوعي اميركبير با اعلام اينكه پيش ثبت نام جشنواره بين المللي رباتيك و هوش مصنوعي اميركبير با شعار ربات ها در خدمت صنايع، آغاز شده است، گفت: اين پيش ثبت نام تا 16 شهريورماه ادامه دارد.