ساري - ايرنا - استاندار مازندران از شهرداري ها خواست به دنبال درآمدهاي پايدار در همه حوزه ها باشند.

ربيع فلاح روز شنبه در جلسه شوراي سازمان همياري شهرداري هاي مازندران در جمع شهرداران استان با اشاره به ضرورت پرداختن به نقش شهرداران در توسعه شهري و خدماتي كه مي توانند به شهروندان ارايه نمايند، تصريح نمود: تصميم سازي هاي شهري بايد منطبق بر سياست ها و برنامه ريزي راهبردي باشد.
استاندار مازندران بر تعامل و همفكري شهرداران و مديران دستگاه ها و بهره گيري از تجارب متقابل تاكيد كرد و عنوان داشت: شهرداران بايد اجراي برنامه هاي درازمدت را در دستور كار قرار دهند و به اهداف توسعه اي بيانديشند.
ربيع فلاح با بيان اين كه متاسفانه هنوز زيباسازي ورودي شهرها و مبادي ورودي استان به طور جدي مورد توجه قرار نگرفته است، بيان كرد: بايد نقش توريسم در اقتصاد گردشگري پايدار در شهرداري ها مد نظر قرار گيرد .
استاندار مازندران با اشاره به اين كه بين ظرفيت ها و ويژگي ها و مختصات اقليمي، زيستي و طبيعي استان همگرايي وجود ندارد و لازم است همه مسايل شهر به صورت يكپارچه ديده شود و به صورت هماهنگ مديريت شود، افزود: بايد آموزش شهرداران در اين راستا و استفاده از تجارب و تخصص جوامع پيشرفته شهري مورد توجه قرار گيرد.
وي وجود بافت هاي فرسوده را در شمار يكي از مهم ترين مسايل مبتلا به برخي شهرهاي استان دانست و گفت: شهرداران اين شهرها از تجارب موفق ديگر شهرها در اين راستا بهره گيري كنند و برنامه مشخص و مدون قانوني براي پرداختن به اين مهم ارايه و دنبال نمايند.
فلاح رودخانه ها را يكي از مظاهر توسعه شهري دانست و با توجه به وجود 500 كيلومتر رودخانه در سطح شهرهاي استان، ياد آور شد: از اين ظرفيت بايد در جهت بهره مندي مردم و گردشگران استفاده درست شود.
وي وضعيت فضاي سبز استان را عليرغم كارهاي صورت گرفته، مناسب ارزيابي ننمود و تاكيد كرد: فضاي سبز مازندران بايد در شان جنگل هاي هيركاني و با بهره گيري از گونه هاي رايج، بومي و سازگار استان طراحي و اجرا شود.
وي با تاكيد بر اين كه مديران شهري بايد از مسايل مختلف آگاهي لازم را دارا باشند، تصريح كرد: فاضلاب و پسماند امروز موضوعي رنج آور براي شهرها و روستاهاي مازندران شده است و هر شهري بايد با مشاركت مردم، طرحي براي برون رفت از اين مشكل ارايه نمايد و در اين خصوص بايد از ظرفيت و تخصص دانشگاه ها و نخبگان استفاده شود.
استاندار، سازمان همياري شهرداري ها را داراي نقش و جايگاهي مهم در توسعه شهري قلمداد نمود و افزود: اين سازمان بايد حامي شهرداري ها باشد و نيازهاي عمومي شهرداري ها را تامين كند.
به گزارش روابط عمومي استانداري استاندار مازندراد در بخش ديگري از سخنانش ضمن گرامي داشت هفته بسيج، ياد آور شد: ياد و خاطره دلاوريها و ايثارگري هاي بسيجيان در دوران دفاع مقدس كه با شهامت و غيرت، انقلاب اسلامي را بيمه كردند، در تاريخ ايران اسلامي ثبت و ضبط و جاودانه خواهد ماند.
استاندار، با تاكيد بر اين كه بايد زمينه حضور و مشاركت بسيج و بهره گيري از ظرفيت بسيج سازندگي در توسعه عمران و آباداني فراهم شود، خاطر نشان ساخت: با تعامل از توانمندي بسيج مي توان در جهت اجراي طرح هاي عمراني و مديريت و كنترل بحران ها به نحو مطلوب استفاده نمود و شهرداران در اين خصوص مي توانند نقش موثري داشته باشند.
وي با اشاره به اين كه كتاب و كتابخواني بايد در راس فعاليت ها باشد و به صورت يك فرهنگ در جامعه نهادينه شود، افزود: هفته كتاب و كتابخواني كه در آن قرار داريم، فرصت مغتنمي براي ترويج اين سنت ارزشمند فرهنگي است و شهرداران بايد ضمن تلاش براي تقويت و ترويج اين مهم با استفاده از مشاركت و كمك خيرين و مردم، در راستاي اتمام پروژه هاي نيمه تمام كتابخانه ها برخي شهرهاي استان اهتمام كنند.
در اين جلسه، حكم مدير عامل سازمان همياري شهرداري هاي مازندران توسط استاندار به جواد واحدي داده شد.ك/1
6097