به گزارش خبرنگار ايرنا عبدالمحمد زاهدي روز پنجشنبه در نشست با كاركنان اوقاف و امور خيريه استان با تبريك فرا رسيدن هفته وقف، وقف را سنت حسنه اي خواند كه نويد بخش باقيات صالحات مادي و معنوي براي خيرين است .
وي مردم استان را علاقه مند به امور خيريه و وقف دانست و گفت: كمك به نيازمندان ، ايتام و بيماران از تاثيرات فقر زدايي وقف است.
استاندار كردستان اظهار داشت: اين سنت حسنه از جنبه معنوي نيز موجب رشد و ارتقاء فرهنگ جامعه خواهد شد.
زاهدي توليت موقوفات را غنيمت دانست و گفت: خداوند موقعيتي را در اختيار كاركنان اوقاف و امور خيريه قرار داده تا از زحمات و فعاليت هاي اين كاركنان سنت حسنه وقف زنده و پويا بماند.
وي با اشاره به رشد قابل توجه موقوفات در چند سال گذشته در كشور خاطر نشان كرد: متاسفانه در رژيم طاغوت بي توجهي هايي به موقوفات مي شد و بسياري از موقوفات از حالت وقفي بودن خارج شدند حال اين وظيفه اوقاف است كه با همكاري ساير ارگان ها همچون ثبت اسناد و املاك و بهره مندي از اطلاعات ريش سفيدان و مردم استان، زمينه هاي لازم براي شناسايي و احياء موقوفات را فراهم آورد.
استاندار كردستان وقف را ظرفيت مناسبي براي ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي در جامعه دانست و گفت: موقوفات قديمي بايد تبديل به احسن شوند و برنامه ريزي در جهت افزايش بهره وري اين سنت حسنه در جامعه در اولويت اوقاف قرار گيرد.
وي اجراي نيت واقفين را وظيفه اصلي اوقاف دانست و تاكيد كرد: اجراي امينانه نيت واقفين و عيني نمودن آثار وقف در زندگي مردم موجب جلب اعتماد مردم براي ايجاد وقف هاي جديد در استان خواهد شد.
اين مقام مسئول با اشاره به فعاليت هاي فرهنگي اوقاف در اماكن متبركه بيان داشت: آموزش هفت هزار حافظ در سال جاري و بيش از 20 هزار نفر در چهار سال گذشته ازفعاليت هاي قابل توجه اوقاف در استان كردستان است و جاي تقدير دارد.
وي كردستان را از استان هاي پيشرو در زمينه قراني دانست و گفت: كردستان داراي استعدادهاي فراواني در زمينه هاي مختلف قرآني است و توسعه فعاليت هاي قرآني بايد در دستور كار همه نهادهاي استان قرار بگيرد.
7351/1904
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
سنندج- ايرنا- استاندار كردستان گفت: كردستان جزو استان هاي برتر كشور در حوزه وقف و امور خيريه است و بايد افزايش بهره وري موقوفات در اولويت اوقاف قرار گيرد.