اراك- ایرنا- مدیر كل دامپزشكی استان مركزی گفت: هشت هزار و 586 تن گوشت قرمز امسال در این استان تولید شده است.

محسن شانقی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استان مركزی با تولید هفت درصد گوشت قرمز كشور توانسته رتبه هفتم را در سطح كشور به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: امسال 159 هزار و 796 راس دام سبك و سنگین با نظارت این اداره كل در كشتارگاه های این استان كشتار شده است كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته به دلیل كاهش واردات گوشت منجمد به استان 10 درصد افزایش داشته است.
مدیر كل دامپزشكی استان مركزی بیان كرد: امسال 644 راس دام به دلیل وجود برخی بیماری های انگلی و لاغری ضبط و معدوم سازی شده است.
دكتر شانقی گفت: 19 میلیون و 583 هزار و 44 قطعه طیور در كشتارگاه های این استان در سال جاری كشتار شده و 44 هزار و 329 تن گوشت از آن به دست آمده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 47 درصد افزایش داشته است.
شانقی افزود: از این تعداد 320 هزار و 920 قطعه غیر قابل مصرف تشخیص و توسط بازرسان این اداره كل ضبط و معدوم سازی شده است.
وی ادامه داد: 54 هزار و 913 بازرسی امسال از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام و 57 هزار و 874 كیلوگرم فرآورده های خام دامی از این واحدها ضبط و معدوم و 117 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
استان مركزی دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی، 191 كارگاه پرورش آبزیان، 638 واحد زنبورداری، هشت كشتارگاه صنعتی طیور و 23 واحد كارخانه خوراك و مكمل دام و طیور است.ك/3
1955/6013/