قزوین-ایرنا- وزیر آموزش و پرورش در بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز گفت: در سال تحصیلی جاری نماز جماعت در 55هزار و 500 مدرسه اقامه می شود.

به گزارش ایرنا دكتر علی اصغر فانی روز سه شنبه در این اجلاس كه در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در حال برگزاری است، افزود: در سال تحصیلی جاری 19هزار و 500روحانی و 36هزار فرهنگی در مدارس نماز جماعت را اقامه می كنند.
وی به سایر برنامه های وزارت آموزش و پرورش در حوزه نماز اشاره كرد و اظهار داشت: گنجاندن زنگ نماز به مدت 30دقیقه ، اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه و طرح تقلید و مرجع شناسی برای یك میلیون و 800هزار دانش آموز از جمله برنامه هایی است كه این وزارتخانه در حوزه ترویج فرهنگ نماز اجرا می كند.
فانی، طرح تجلیل از ائمه جماعات موفق را نیز از دیگر برنامه های این وزارتخانه در حوزه نماز اعلام كرد و ادامه داد:امیدواریم در انتقال تجربیات ائمه جماعات موفق و نهادینه سازی فرهنگ نماز بین دانش آموزان موفق باشیم.
وی همچنین طرح آموزش عملی نماز را از دیگر برنامه های وزارت آموزش و پرورش در بخش نماز خواند و گفت: این طرح در سال جاری ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی با پوشش 5میلیون نفر اجرا می شود.
فانی در ادامه برگزاری جشن تكلیف برای یك میلیون و 600هزار دانش آموز دختر سوم ابتدایی و پسر متوسطه اول و برگزاری سی و سومین مسابقات اذان، انشای نماز و احكام با پوشش 5میلیون دانش آموز را با هدف تقویت روحیه نوشتن و انشای نماز از دیگر فعالیت های وزارت آموزش و پرورش در حوزه نماز برشمرد.
وی همچنین یادآور شد: طرح مبین در تابستان امسال با هدف نهادینه كردن نماز ویژه مدیران مدارس متوسطه اول اجرا شد و حداقل پنج هزار مدیر مدرسه در آن شركت داشتند و در ادامه برای مدیران متوسطه دوم و سپس ابتدایی برگزار می شود.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به تجهیز نماز خانه های مدارس گفت: با وجود تمام محدودیت های مالی در سال جاری در راستای تجهیز نمازخانه های مدارس بیش از 340هزار متر مربع موكت تهیه و در مدارس كشور توزیع شده است.
وی احداث نمازخانه در مدارسی كه فاقد آن هستند را از رویكردهای آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش در این راستا دو رویكرد دارد به گونه ای كه در مدارس نوساز از این پس احداث نماز خانه نیز پیش بینی شده است و در مدارس قدیمی نیز به تدریج تلاش می شود نماز خانه احداث شود.
فانی در بخش دیگری از صحبت های خود خاطرنشان كرد:نماز ستون دین و پرداختن به آن تاثیر بالایی در تربیت اخلاقی و اعتقادی دارد و كسانی كه در اختیار آموزش و پرورش هستند یعنی نوجوانان در سنین 6تا 18 سال مناسب ترین سن در تبیین و ترویج فرهنگ نماز و قرآن هستند و در این راه همكاری تمام دستگاه ها، خیرین و آحاد جامعه لازم است.
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت:آموزش و پرورش با داشتن حدود 40میلیون مخاطب اصلی شامل 13 میلیون دانش آموز، 5میلیون معلم و 26میلیون نفر از اولیای دانش آموزان بهترین ظرفیت برای ترویج فرهنگ نماز است.
7388/ 3013