دكتر مهدی فتحی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد شامل پزشكان عمومی، پزشكان متخصص، دندانپزشكان، پرستاران و سایر كارشناسان بالینی پزشكی و روانشناسی هستند.
وی ادامه داد: هم اكنون ایران قویترین انجمن علمی هیپنوتیزم در قاره آسیا را دارد و به لحاظ شمار نیروهای آموزش دیده قطب هیپنوتیزم درمانی در آسیا شناخته شده است.
دانشیار بیهوشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: در گذشته هیپنوتیزم یكی از روشهای طب مكمل معرفی شده بود اما با اثربخشی درمانهای هیپنوتیزم از سال 1995 میلادی این رشته از حیطه طب مكمل خارج و وارد طب كلاسیك و رایج شده است.
وی افزود: با استفاده از این علم انسان به ضمیر ناخودآگاه و دستگاه غیرارادی بدن دست یافته و با ایجاد یك پیوند مناسب بین این حوزه و ضمیر خودآگاه، فرد را به شكوفایی ذهنی می رساند.
دكتر فتحی ادامه داد: هیپنوتیزم در درمان بیماریها و جراحیهای مختلف از جمله مشكلات روحی و روانی، اضطراب و سردرد، درمان دردهای مزمن، كولیت عصبی و درمان كشیدن ناخنهای عفونی و دندانپزشكی كودكان كاربرد دارد.
وی گفت: هیپنوتیزم همچنین در جراحیهای مختلف نظیر جراحی دهان و دندان، سزارین و جراحیهای زنان و زایمان بكار می رود.
'انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران' سال 1368 با مجوز وزارت كشور تأسیس شد و در سال 1380 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نیز فعالیت این انجمن را در حیطه امور پزشكی و روانشناسی تایید و پروانه فعالیت آن را صادر كرد.
بر این اساس 'انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران' تنها نهاد قانونی است كه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی مجوز فعالیت در حیطه هیپنوتیزم و هیپنوتیزم درمانی را دریافت كرده است.
اعضای هیات مدیره این انجمن را هشت پزشك و دندانپزشك متخصص در رشته های گوناگون پزشكی تشكیل می دهند كه اغلب با درجه استاد، دانشیار و استادیار از اعضای هیات علمی دانشكدههای پزشكی هستند.
3027/1858
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
مشهد- ایرنا- دبیر انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران گفت: هم اینك هفت هزار نفر در ایران با فراگرفتن آموزشهای لازم می توانند هیپنوتیزم درمانی را انجام دهند.