حجت الله یارمحمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقامتگاه توسط بخش خصوصی دایر شده و با ظرفیت پذیرش و اسكان 20 گردشگر شامل یك باغ با سوئیت های مجزا است.
وی هدف از راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی را توسعه گردشگری پایدار دانست و اظهار كرد: در این اقامتگاه ها علاوه بر اقامت، فعالیت هایی مانند ارائه غذا و نوشیدنی بومی، آموزش و فروش صنایع دستی و لباس های محلی انجام می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد افزود: افرادی كه در این اقامتگاه ها اسكان می یابند با مجموعه ای از فرهنگ، آداب و رسوم و سنت های منطقه آشنا می شوند.
وی گفت: این شیوه مهمانپذیری در روستاها علاوه بر كمك به معیشت خانواده های روستایی موجب جلوگیری از مهاجرت آنها و فراهم كردن امكان سفر با هزینه مناسب در محیطی آرام می شود.
یارمحمدی افزود: اقامتگاه های بوم گردی معمولا در مناطق روستایی و عشایری و فضاهای طبیعی ایجاد می شوند و گردشگران می توانند برای كسب آرامش و آشنایی با آداب و رسوم منطقه از این اقامتگاه ها استفاده نمایند.
شهرستان بروجرد با داشتن جاذبه های گردشگری و تاریخی فراوان در تمام ایام سال به ویژه تابستان و تعطیلات نوروز میزبان مسافران و گردشگران است.
3031/3022
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
بروجرد - ایرنا - رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد از راه اندازی نخستین اقامتگاه بوم گردی این شهرستان در روستای فیال خبر داد.