كرمان - ايرنا - مديركل بهزيستي استان كرمان گفت: پيشگيري از اعتياد زماني موفق خواهد بود كه به دغدغه مردم تبديل شود.

به گزارش ايرنا عباس صادق زاده در سخنان پيش از خطبه هاي نمازجمعه شهر كرمان افزود: يك فرد معتاد افراد زيادي از جامعه را درگير مي كند.
وي اظهار كرد: نخستين ارگاني كه از اعتياد متضرر مي شود خانواده است لذا اين معضل، كاركردهاي خانواده را كاهش مي دهد و آن را به سمت متلاشي شدن مي برد.
وي گفت: براي كنترل آسيب هاي اجتماعي بايد در ابعاد مختلف اقدامات پيشگيرانه را مد نظر قرار داد كه اين مهم در فعاليت هاي بهزيستي و دانشگاه علوم پزشكي در حال انجام است.
مديركل بهزيستي استان كرمان درمان آسيب هاي اجتماعي را كافي ندانست و گفت: اگر اين اقدام كافي بود شاهد افزايش آمار آسيب هاي اجتماعي چون اعتياد در جامعه نبوديم.
وي تصريح كرد: پيشگيري از اعتياد ممكن نخواهد بود مگر آنكه جنبه اجتماعي پيدا كند.
صادق زاده گفت: جامعه در بخش مبارزه با مواد مخدر هزينه هاي سنگيني را تحمل مي كند و در اين رابطه تبعات زيادي به جامعه تحميل مي شود.
وي بر افزايش تاب آوري نوجوانان و جوانان در برابر مسائل و مشكلات اجتماعي تاكيد كرد و گفت: بايد آموزش هايي به جوانان و نوجوانان داد كه تحمل آنها را بالاتر ببرد.
وي اظهار كرد: مدارس و مهدهاي كودك نيز رويكرد بسيار خوبي در بخش آموزش دارند تا شاهد افزايش ارتقاي تاب آوري دانش آموزان باشيم.
مديركل بهزيستي استان كرمان گفت: افزايش همكاري خانواده ها و سازمان هاي مردم نهاد و اجراي برنامه هاي اجتماع محور در استان كرمان به مراتب بيشتر از ساير استان هاست.
وي نبود دانش و آگاهي لازم و كافي در خانواده ها را يكي از معضلات جامعه امروز عنوان كرد و گفت: تاب آوري در جامعه ما بسيار پايين است و جوانان بايد تاب آوري خود را افزايش دهند و برنامه سازمان بهزيستي در اين رابطه از مهدهاي كودك آغاز شده است.
صادق زاده تاكيد كرد: جامعه بايد در پيشگيري از معلوليت ها و آسيب هاي اجتماعي خود را مسئول بداند.
وي گفت: تمام دنيا با نگرش پيشگيرانه و سلامت محور با موضوع آسيب ها به ويژه مواد مخدر برخورد مي كند.
وي اظهار كرد: بهزيستي در زمينه مهارت هاي زندگي، پيشگيري از معلوليت و آسيب هاي اجتماعي و اعتياد يك سازمان تخصصي است كه در جامعه به عنوان سازمان حمايتي مطرح است اما اين سازمان در واقع ارائه خدمات تخصصي و اجتماعي را بر عهده دارد.
3029/3028