به گزارش ایرنا، اعتبار راه اندازی این مرکز درمان اجتماع محور اعتیاد بانوان کرمان(t.c) افزون بر ۸۰۰ میلیون تومان و در ۲۰۰ متر مربع مساحت با اشتغال هفت نفر اعلام شده است.
درمان اجتماع محور شیوه ای است که با تغییر در سبک زندگی معتاد و نیز بهره گیری از برناماه های خودیاری، رشد فردی و حمایت هم گروه ها در محیطی معنوی زمینه بهبودی معتاد تسهیل می شود.
فرد معتاد پس از ترک نباید در جامعه رها شود
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه امروز درگیر آسیب های اجتماعی هستیم گفت: بانوان به عنوان عمود خانواده اگر حالشان خوب باشد، سایر اعضای خانواده نیز حال خوبی خواهند داشت.
زینب اختری افزود: در مسائل و مشکلات باید دست به دست یکدیگر بدهیم و افراد کنشگری که در این حوزه داوطلب فعالیت هستند را راهبری و حمایت کنیم.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز درمان اجتماع محور اعتیاد بانوان تاکید کرد: ابعاد مختلف توانمندسازی افراد هم باید در نظر گرفته شود و نباید افراد معتاد پس از دوره کوتاهی رها شوند،بلکه باید حمایت ها باید ادامه دار باشد.
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده وزارت کشور تاکید کرد: سلامت روان افراد دارای اعتیاد باید با مشاوره بهبود پیدا کند و درمان با مشارکت اعضای خانواده پیگری شود تا فرد به اجتماع برگردد.
وی ادامه داد: توانمندسازی زنان پس از اعتیاد بسیار مهم است و بر مهارت های فردی و اجتماعی این افراد تاکید داریم تا پس از انتخاب شغل به خود و خانواده کمک کنند.
مراکز ترک اعتیاد ارزیابی دقیق می شوند
مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این مراسم گفت: بحث اعتیاد در استان جدی است اما نحوه مواجهه با پدیده اعتیاد در دهه های گذشته رویکرد تخصصی نبوده که این نگاه تغییر پیدا کرده و به سمت علمی و تخصصی رفته است.
به گزارش ایرنا نخستین مرکز درمان اجتماع محور اعتیاد بانوان کرمان(t.c) در تقاطع خیابان های شهدا و انقلاب این شهر واقع شده است.
نظر شما