محمدرضا پوینده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا افزود: معتقدم بخشی از هنرمندانی كه این نامه را امضا كرده اند، از چند و چون شرایط مسعودیه اطلاعات كافی ندارند.
وی تاكید كرد: عمارت مسعودیه از زمانی كه متعلق به بخش خصوصی بود و به دلیل تخلفات پس گرفته شد تاكنون هرگز تعطیل نبوده، حتی مردم در هفته دو روز رایگان از این خانه تاریخی تهران بازدید می كنند.
پوینده ادامه داد: تا ساعتی دیگر بیانیه رسمی از طرف صندوق احیا در تكذیب ادعای نویسندگان نامه به رییس جمهوری درباره عمارت مسعودیه در اختیار خبرگزاری ها قرار می گیرد.
به گفته وی، عمارت مسعودیه با مصوبه صندوق احیا و بهره برداری اماكن تاریخی و فرهنگی كشور از پنج سال پیش تاكنون برای مرمت، احیا و بهره برداری به بخش خصوصی (شركت سرمایه گذاری عظام) واگذار شد.
گروهی از هنرمندان روز گذشته(دوشنبه) در انتقاد به تعطیلی عمارت مسعودیه به حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری نامه نوشتند.
مدیر عامل و رییس هیات مدیره صندوق احیا پیشتر در گفت وگو با خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا اظهار كرده بود كه شركت عظام پنج سال پیش این بنای تاریخی را در اختیار گرفت و با وجود اینكه از آن زمان تاكنون، هیچ هزینه ای برای مرمت آن نكرده، بهره برداری از این بنا را از همان اوایل در دستور كار خود قرار داده، از این رو صندوق احیا با استناد به برخی بندهای قرارداد، پس از اخطارهای مكرر 16 اردیبهشت ماه، نامه فسخ قرارداد را به شركت عظام ابلاغ كرد.
عمارت مسعودیه دومین خانه نفیس و تاریخی تهران پس از كاخ گلستان است كه معماری آن مربوط به دوره قاجار است، این اثر كه در میدان بهارستان واقع شده، 27 دی سال 1377 به عنوان یكی از آثار ملی ایران به ثبت رسید و بنای بسیاری از نهادهای فرهنگی كشور در گذشته، در این عمارت گذاشته شده است.
فراهنگ ** 3079 ** 1880 ** 1071
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق احیای اماكن تاریخی و فرهنگی در واكنش به نامه جمعی از هنرمندان به رییس جمهوری در مورد بسته شدن عمارت مسعودیه، خبر تعطیلی این عمارت را تكذیب كرد.