محمدرضا پوينده در گفت وگو با خبرنگار ميراث فرهنگي ايرنا افزود: با توجه به وظيفه تعريف شده صندوق احيا، 400 بناي تاريخي و فرهنگي بين سال هاي 1387 تا 1389 شناسايي شد و با تصويب و تاييد دولت، اين بناها توسط اداره كل ميراث فرهنگي استان ها تملك شد و به دستور رياست سازمان كه رييس هيات امناي صندوق احيا نيز هست، دستور واگذاري آنها به بخش خصوصي صادر شد.
وي تصريح كرد: در يكسال گذشته نيز حدود 269 بناي تاريخي فرهنگي جديد از 32 هزار بناي ميراثي كشور شناسايي شد و در اين فهرست قرار گرفت تا در مجموع 669 بنا به تدريج در نوبت واگذاري با اهداف و ضوابط مشخص قرار گيرد.
پوينده ادامه داد: در هر پروژه ابتدا با فراخوان، جذب سرمايه گذاري خصوصي صورت مي گيرد، سپس براي هر كدام از بناها با توجه به خصوصيات مكاني و معماري، كاربري تعيين مي شود و در نهايت بنا براي مرمت، احيا و بهره برداري طي يك برنامه و دوره مشخص زمانبندي شده به بخش خصوصي مورد نظر واگذار مي شود.
مديرعامل صندوق احيا و بهره برداري از بناها و اماكن تاريخي و فرهنگي خاطرنشان كرد: با اينكه جذب سرمايه گذاري در كشور دچار ركود بوده اما در جذب سرمايه گذاري موفق عمل كرديم، بطوريكه سال گذشته 40 بنا را به سرمايه گذاران داخلي واگذار كرديم كه اين بناها در حال گذراندن فرايند مرمت هستند.
پوينده يادآور شد: كميته سرمايه گذاري صندوق، انتخاب بناها را براي قرار گرفتن در فهرست واگذاري برعهده دارد و در طول زمان به تدريج بناهاي اين فهرست با تعيين اولويت، بر اساس ماده 27 قانون واگذاري 500 پروژه اقتصاد مقاومتي واگذار مي شوند.
فراهنگ ** 3079 ** 1071
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
تهران- ايرنا- مديرعامل صندوق احيا و بهره برداري از بناها و اماكن تاريخي و فرهنگي گفت: 19 بناي تاريخي در فهرست جديد دولت براي مرمت، احيا و واگذاري به بخش خصوصي به صندوق احيا معرفي شدند.