بروجرد - ایرنا - فرماندار ویژه بروجرد گفت: بی سوادی هزینه های مادی و معنوی فراوانی را به جامعه و فرد بی سواد تحمیل می كند.

به گزارش ایرنا علی كورانی فر روز چهارشنبه در نشست شورای راهبردی و پشتیبانی نهضت سواد آموزی بروجرد در فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: اگر افراد بتوانند در راستای سوادآموزی گام بردارند بسیاری از مشكلات آنها برطرف می شود.
وی تاكید كرد: دولت تدبیر و امید برای ریشه كنی بی سوادی مصمم است لذا این كار با كیفیت مناسب در شهرستان بروجرد انجام می شود.
وی با تاكید بر لزوم شناسایی، جذب و آموزش افراد بیسواد افزود: نباید نگاه بخشی به موضوع سوادآموزی داشته باشیم بلكه باید از ظرفیت تمام نهادها برای ریشه كنی بیسوادی در جامعه استفاده شود.
مسئول نهضت سوادآموزی بروجرد نیز در این نشست گفت: در سال جاری طرح پالایش بیسوادان بروجرد اجرا شده است كه در این طرح پنج هزار و 700 تن معرفی و از این تعداد تاكنون 220 بیسواد مطلق جذب كلاس های نهضت سوادآموزی شده اند.
امیر عزیزی افزود: زمینه جذب 262 فرد كم سواد بین 10تا 49 سال در كلاس های نهضت سوادآموزی بروجرد فراهم شده است كه در حال حاضر این افراد مشغول به تحصیل هستند.
وی ضریب بیسوادی در شهرستان 350 هزار نفری بروجرد را حدود یك درصد عنوان كرد و گفت: برابر اعلام سامانه مركزی پایگاه بیسوادی تهران سه هزار و 399تن در بروجرد بیسواد مطلق هستند.
عزیزی افزود: پارسال 15هزار فرد بیسواد در شهرستان بروجرد شناسایی و پالایش شد كه از این تعداد یك هزار و200تن بیسواد بودند و 500 تن جذب كلاس های نهضت شدند.
وی اضافه كرد: 540 فرد دیگر به عنوان افراد كم سواد دوره های انتقال را طی كردند و 256 تن از این افراد قبول شدند.
وی گفت: طبق مصوبه هیات وزیران، مسئول باسواد كردن جامعه، تمام ادارات و دستگاه های دولتی و خصوصی هستند كه آموزش و پرورش به عنوان یكی از این ادارات ساماندهی بی سوادان را به واحد سوادآموزی محول كرده است.
به گفته وی طرح كتابخوان، حلقه های كتابخوانی، خودآموز، فرد به فرد و طرح گروهی از جمله برنامه های در دست اجرای نهضت سوادآموزی برای ریشه كنی بی سوادی درجامعه است.
6052/3022
خبرنگار - آمنه صارمی * دبیر - احسان كردی