به گزارش ايرنا، قاسم سليماني دشتكي روز چهارشنبه در ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري تاكيد كرد: هم اينك شاخص هاي ارزيابي نحوه فعاليت اين ستاد در سطح ملي براساس تعداد و ميزان تسهيلات پرداختي به متقاضيان بوده كه روش صحيحي نيست.
وي افزود: ارزيابي شاخص هاي فعاليت ستاد اقتصاد مقاومتي در سطح ملي بايد براساس منابع موجود و درصد جذب اعتبارات انجام شود.
سليماني دشتكي به تحول در فعاليت فعاليت ستاد اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري در يك ماه گذشته اشاره و تصريح كرد: در اين مدت ميزات تسهيلات پرداختي اقتصاد مقاومتي از سه هزار و 310 ميليارد ريال به سه هزار و 930 ميليارد ريال افزايش يافت.
وي يادآور شد: اين در حالي است كه سهميه امسال چهارمحال و بختياري از تسهيلات اقتصاد مقاومتي كشور تنها سه هزار و 600 ميليارد ريال بود.
استاندار چهارمحال و بختياري اظهار كرد: براي دستيابي به اين موفقيت مديران بانك هاي عامل و مسئولان دستگاه هاي اجرايي مربوطه در استان عملكرد بسيار مطلوبي داشته اند.
وي گفت: البته هنوز براي توسعه فعاليت هاي بخش گردشگري در حوزه اقتصاد مقاومتي جاي كار بسيار زيادي وجود دارد.
سليماني دشتكي تاكيد كرد: دستيابي به توسعه همه جانبه و پايدار، افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاري و رسيدن به رونق اقتصادي هدف مشتكر تمامي مسئولان ملي و استاني محسوب مي شود.
وي با اشاره به لزوم افزايش جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي انجام سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف چهارمحال و بختياري افزود: در اين راستا تضمين امنيت سرمايه گذاري از سوي فرمانداران شهرستان هاي 9 گانه و مديران دستگاه هاي اجرايي مربوطه ضرورت دارد.
معاون هماهنگي بودجه سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختياري نيز گفت: توسعه كشت گياهان دارويي، كم آب بر و گل محمدي از مزيت هاي مهم استان بوده كه در اقتصا دمقاومتي به آن توجه ويژه اي شده است.
علي شهريارپور تصريح كرد: به همين منظور كشت گياهان دارويي در سطح هفت هزار و 100 هكتار از زمين هاي چهارمحال و بختياري در دستور كار قرار گرفت.
وي يادآور شد: از اين سطح 5 هزار هكتار بر عهده جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري و دو هزار و 100 هكتار بر عهده منابع طبيعي و آبخيزداري استان گذاشته شد.
شهريارپور اظهار كرد: توسعه كشت گياهان دارويي، كم آب بر و گل محمدي باعث افزايش صادرات، رشد اشتغال، كاهش نرخ بيكاري و تحول در اقتصاد چهارمحال و بختياري مي شود.
معاون حفاظت و بهره برداري شركت آب منطقه اي چهارمحال و بختياري هم با اشاره به وجود 200 حلقه چاه بدون پروانه در استان گفت: از اين تعداد تاكنون 96 حلقه پر شده و تا پايان امسال 20 حلقه ديگر نيز پر مي شود.
فتح الله صابرپور تاكيد كرد: نصب 559 كنتور هوشمند بر روي چاه هاي برداشت آب چهارمحال و بختياري از مهمترين برنامه هاي اين شركت در حوزه اقتصاد مقامتي است.
وي افزود: از اين تعداد 353 كنتور هوشمند بر روي چاه هاي آب حاشيه زاينده رود و مابقي بر روي كنتورهاي ساير نقاط چهارمحال و بختياري نصب خواهد شد.
سهميه امسال چهارمحال و بختياري از تسهيلات اقتصاد مقاومتي كشور تنها سه هزار و 600 ميليارد ريال اعلام شد كه تاكنون سه هزار و 930 ميليارد ريال محقق شده است.
براساس برنامه ريزي انجام شده در حوزه اقتصاد مقاومتي مقرر شد امسال 50 واحد نيمه راكد، 195 واحد نيمه فعال و 50 واحد توليدي داراي افزون بر 60 درصد پيشرفت فيزيكي به ظرفيت كامل برسد.
خبرنگار: وحيد رئيسي دهكردي** انتشار دهنده:محمود رئيسي
7362/2097
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۵
شهركرد – ايرنا – استاندار چهارمحال و بختياري گفت: نحوه ارزيابي فعاليت ستاد اقتصاد مقاومتي در سطح ملي بايد اصلاح شود و شاخصه هاي آن مورد ارزيابي مجدد قرار گيرد.