تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱

سبزوار- ايرنا- معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي سبزوار گفت: از ابتداي طرح نظارت نوروزي بر اماكن توزيع و عرضه مواد غذايي، هفت هزار و 45 مورد بازديد از اين مراكز صورت گرفته و بيش از پنج هزار و 640 كيلوگرم مواد غذايي فاسد ضبط و معدوم شده است.

مريم مسعودي فر، روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در اين مدت هزار و 359 مورد بازرسي از اماكن عمومي حساس و ابزار و تجهيزات آرايشگاه ها، هتل ها و مراكز اقامتي و تفرجگاه ها نيز انجام شده است.
او ادامه داد: در مدت ياد شده 141 مورد بازرسي از اماكن بين راهي با اولويت كنترل بهداشت فردي و بهداشت مواد غذايي از طريق سنجش با تجهيزات پرتابل و پيشرفته نظارتي نيز به انجام رسيد.
مسعودي فر با اشاره به رسيدگي به 51 مورد شكايات مردمي در سامانه 190 گفت: براي نظارت بهداشتي بر آب آشاميدني نيز هشت هزار و 21 مورد آزمايش كلرسنجي و 202 مورد نمونه برداري ميكروبي انجام شده است .
طرح سلامت نوروزي از 25 اسفند ماه سال 1395 آغاز شده و تا 15 فروردين ماه امسال ادامه دارد.
بيش از 20 گروه بازرسي اصناف، دانشگاه علوم پزشكي، اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حكومتي و دامپزشكي وظيفه نظارت از اماكن عرضه توزيع مواد غذايي و اقامتي در سبزوار را برعهده دارند.
خبرنگار: جواد پورسخاوت ** انتشار دهنده: علي اصغر ايزدي
8144/7500/5132