محمد رضا حاجي پور روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: بهره برداري از از اين واحدهاي معدني جديد زمينه اشتغال يك هزار و 27 نفر را فراهم كرده است.
وي ادامه داد: اين واحدهاي معدني با اعتباري بالغ بر 625 ميليارد و 386 ميليون ريال بهره برداري شد كه نقش موثري در استخراج منابع معدني در استان مركزي به جا گذاشت.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي اظهار كرد: پارسال 34 پروانه اكتشاف جديد با سرمايه گذاري 259 ميليارد ريال براي متقاضيان در اين استان صادر شد.
وي گفت:384 فرصت شغلي پارسال در بخش معدن استان ايجاد شده و بر اين اساس 42 تن انواع مواد معدني ارزشمند در استان ذخيره سازي شد.
حاجي پور افزود: معادن از منابع مهم صادراتي و كسب درآمد ارزي براي كشور و استان هستند و مراكز علمي به خصوص شركت هاي دانش بنيان بايد فعاليت خود را در اين حوزه گسترش دهند.
وي ادامه داد: بخش معدن مي تواند با ايجاد ارزش افزوده و اشتغال پايدار در رفع بيكاري كه از معضلات و چالش هاي جدي استان است، تاثيرگذار باشد و اين مهم رسالت حوزه هاي مديريتي و اجرايي را در تقويت زيرساخت ها سنگين تر مي كند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي با تاكيد بر رعايت الزامات زيست محيطي در روند برداشت هاي معدني، اظهار كرد: منابع پايه سرمايه بين نسلي هستند و در توليدات صنايع معدني تدبير و قانونگرايي بايد با هم پيوست بيابند تا ضمن بهره برداري از معادن و ايجاد اشتغال براي جوانان، از حقوق نسل هاي آينده از معادن و محيط زيست نيز به شايستگي حراست شود.
حدود يك هزار واحد معدني در نقاط مختلف استان مركزي به ثبت رسيده است.
3017/ 6013/خبرنگار: مصطفي مجللي***انتشاردهنده:مژگان حيدري
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶
اراك - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي گفت: ايجاد 129 واحد معدني جديد در نقاط مختلف اين استان از فعاليت هاي ماندگار دولت يازدهم است كه در حوزه رونق توليد ماندگار مي شود.