عیسی منصوری عصر شنبه در كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان، افزود: اشتغالی كه با وام شروع شود پایدار نیست؛ چراكه ابزار اصلی ایجاد اشتغال تسهیلات نیست، بلكه ایجاد مراكز آموزشی است.
وی افزود: در بازار كار سه موضوع طرف تقاضای بازار كار، قوانین و مقررات و جریان عرضه نیروی كار از اهمیت بالایی برخوردار است و جریان اقتصاد كلان روندی دارد كه باید اشتغال محور شود.
منصوری با اشاره به اینكه در دهه های اخیر ثابت شده است كه سیاستهای اقتصاد كلان به تنهایی جواب نمیدهد، افزود: باید ببینیم كه چه صنایعی بیشترین ظرفیت ایجاد ارزش افزوده و اشتغال را همزمان با هم دارند.
وی اظهار كرد: به نظر می رسد كه امسال در بخش تسهیلات كمترین مشكل را داشته باشیم و باید كمك كنیم مردم به وامها دسترسی داشته باشند.
***كمتر از 9درصد اشتغال ایجاد شده در همدان مبتنی بر مهارت آموزی است
رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور نیز در این نشست، گفت: امسال فقط 9 درصد از اشتغال ایجاد شده در استان همدان مبتنی بر مهارت آموزی است و این امر تهدیدی برای اشتغال پایدار بشمار می رود.
سلیمان پاك سرشت افزود: براساس اعلام اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی همدان، امسال باید 19 هزار و 800 شغل در این استان ایجاد شود كه تاكنون بیش از 11 هزار شغل ایجاد شده است.
وی با بیان اینكه بیكاری در كمین اشتغالی است كه مهارت آموزی را در خود جای نداده باشد، افزود: از این تعداد شغل ایجاد شده فقط 886 مورد معادل 9 درصد مبتنی بر مهارت آموزی است و این تهدیدی برای اشتغال است كه در شرایط غیر منتظره آسیب پذیر می شود.
پاك سرشت با اشاره به اینكه تغییرات فناوری با تاخیر به جامعه وارد می شود و این موضوع می تواند كشور را با مشكل مواجه كند، افزود: حرفه آموزی تابع بازار عرضه و تقاضا است و این تناسب در كشور رعایت نشده است.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور با بیان اینكه كمبود نیروی تكنسین و متخصص در جامعه وجود دارد، تاكید كرد: آموزش ها باید به سمت تربیت این قشرها پیش برود و ارتباط بین آموزش عالی و صنعت بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در این نشست، گفت: 6 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای رونق تولید استان همدان در نظر گرفته شده است.
احمد توصیفیان افزود: براساس آخرین گزارش ها تا هفته گذشته برای 11 هزار و 401 نفر در استان همدان اشتغال ایجاد شده است.
وی با بیان اینكه بر اساس پیش بینی ها باید تا پایان سالجاری برای 19 هزار و 980 نفر در استان اشتغال ایجاد شود، افزود: امسال 6 هزار نفر به تعداد بیمه شدگان استان همدان اضافه شد.
به گزارش ایرنا، علی ربیعی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی به همراه مدیران ستادی خود، در جریان سفر یك روزه به استان همدان، در شورای اداری شهرستان رزن شركت و سپس واحد صنعتی بین المللی 'رایان نیك الكترونیك' واقع در شهرك صنعتی رزن را افتتاح كرد.
در ادامه این سفر، وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی در جلسه اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال در محل استانداری همدان حضور یافت.
بهره برداری از 10 طرح بهزیستی با مجموع اعتبار 16 میلیارد و 940 میلیون ریال در شهرستان های همدان، نهاوند و كبودرآهنگ، بخشی از برنامه های سفر ربیعی به همدان اعلام شده است.
2087/7523
خبرنگار: مرضیه بختیاری** تنظیم كننده: زهرا پیرنیا**انتشار دهنده: سعید زارع كندجانی
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۱
همدان-ایرنا- معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: برخی دانش آموختگان دانشگاهی كشور بیكاری لوكس دارند و این افراد یا وارد بازار كار نمی شوند یا كار را در شان خود نمی دانند.