شهركرد- ایرنا- مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه بیش از 23 هزار تن ماهی قزل آلا، 15درصد از ماهیان سردابی تولیدی كشور را به خود اختصاص داده است.

پرویز منصوری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین جشنواره طبخ ماهی سردابی شهركرد اظهار كرد: این جشنواره یكروزه دوشنبه هفته آینده در راستای ارتقای سرانه مصرف آبزیان برگزار می شود.
وی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص مصرف ماهی، آموزش و نحوه طبخ و معرفی كمی و كیفی آبزی پروری را از اهداف برگزاری جشنواره طبخ ماهی ذكر كرد.
مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری سرانه مصرف ماهی در این استان را 7 كیلوگرم دانست و گفت: سرانه مصرف ماهی در كشور 10 كیلوگرم و میانگین جهانی بالای 20 كیلوگرم است.
منصوری، از فعالیت 400 مزرعه پرورش ماهی دارای پروانه بهره برداری در سطح استان خبر داد و تصریح كرد: بیش از 99 درصد مزارع در حوزه سرشاخه های كارون می باشد.
وی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده سال آینده صادرات ماهیان سردآبی به كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و روسیه به بیش از 500 تن برسد.
منصوری افزود: با ارائه كد تایید فنی بهداشتی دامپزشكی جهانی به 20 واحد بهره بردار و تولید كننده شاخص آبزی پرور، فرآیند صادرات محصول ماهی سردابی با كیفیت و مشتری پسند از این استان به خارج از كشور فراهم شد.
6199/6021