پرویز منصوری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین جشنواره طبخ ماهی سردابی شهركرد اظهار كرد: این جشنواره یكروزه دوشنبه هفته آینده در راستای ارتقای سرانه مصرف آبزیان برگزار می شود.
وی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص مصرف ماهی، آموزش و نحوه طبخ و معرفی كمی و كیفی آبزی پروری را از اهداف برگزاری جشنواره طبخ ماهی ذكر كرد.
مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری سرانه مصرف ماهی در این استان را 7 كیلوگرم دانست و گفت: سرانه مصرف ماهی در كشور 10 كیلوگرم و میانگین جهانی بالای 20 كیلوگرم است.
منصوری، از فعالیت 400 مزرعه پرورش ماهی دارای پروانه بهره برداری در سطح استان خبر داد و تصریح كرد: بیش از 99 درصد مزارع در حوزه سرشاخه های كارون می باشد.
وی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده سال آینده صادرات ماهیان سردآبی به كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و روسیه به بیش از 500 تن برسد.
منصوری افزود: با ارائه كد تایید فنی بهداشتی دامپزشكی جهانی به 20 واحد بهره بردار و تولید كننده شاخص آبزی پرور، فرآیند صادرات محصول ماهی سردابی با كیفیت و مشتری پسند از این استان به خارج از كشور فراهم شد.
6199/6021
15 درصد از ماهیان سردآبی كشور در چهارمحال و بختیاری تولید می شود
۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۵۷
کد خبر:
82855826
شهركرد- ایرنا- مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه بیش از 23 هزار تن ماهی قزل آلا، 15درصد از ماهیان سردابی تولیدی كشور را به خود اختصاص داده است.