سمنان- ایرنا- یكی از برنامه های دولت تدبیر و امید تلاش برای رفع ركود از واحدهای تولیدی بود كه با حمایت های انجام شده و بر اساس آمار موجود، میزان بهره وری و فعالیت واحدهای تولیدی در استان سمنان بهبود یافته است.

به گزارش ایرنا، دولت تدبیر و امید در گام اول با كنترل تورم و سپس با برنامه های مختلف به دنبال فعال تر كردن چرخه اقتصادی و رونق تولید در بخش تولید كشور بود.
هر چه حال و روز تولید در كشور بهتر شود، چرخه اقتصادی رونق بیشتری می گیرد و علاوه بر رشد اقتصادی، اشتغالزایی بیشتری برای متقاضیان ایجاد می شود.
ارایه تسهیلات رونق تولید و بهسازی خطوط تولید از سال 1395 در دستور كار دولت تدبیر و امید بود كه نتایج خوبی در افزایش تعداد واحدهای فعال و افزایش بهره وری نسبت به پیش از این دولت داشته است.
پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و كشاورزی متقاضی در سامانه بهین یاب در سال 1396 با ارایه این تسهیلات به 281 واحد باعث كسب رتبه سوم كشور برای استان سمنان شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان روز جمعه.در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش از روی كارآمدن دولت تدبیر و امید 33 درصد واحدهای تولیدی استان غیرفعال و راكد بودند كه با پرداخت تسهیلات رونق تولید و رسیدگی به مشكلات مختلف سرمایه‌گذاران، اكنون این عدد به 27 درصد كاهش یافته است.
بهروز اسودی خاطرنشان كرد: با رویكرد دولت تدبیر و امید به ویژه در نوسازی خطوط تولید واحدهای صنعتی، بهره وری از 42 درصد پیش از این دولت اكنون در استان سمنان به 45 درصد افزایش یافته است.
وی با بیان این كه 2 هزار و 10 واحد تولیدی و صنعتی در استان سمنان دارای پروانه بهره برداری هستند، تاكید كرد: این تعداد واحد صنعتی برای 51 هزار نفر در استان اشتغالزایی داشته است.
وی بیان كرد: از 2 هزار و 10 واحد تولیدی در استان سمنان 92 درصد صنایع كوچك است و بقیه صنایع متوسط و تعدادی صنایع بزرگ است و حدود 100 درصد صنایع از سوی بخش خصوصی دایر است و صنایع دولتی در استان حضوری ندارد.
اسودی ادامه داد: از 2 هزار و 10 واحد تولیدی در استان سمنان حدود 600 واحد معدنی است كه برای 42 تا 45 هزار نفر اشتغالزایی داشته اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینكه در جذب سرمایه گذاری خارجی در این استان خوب عمل نشده است، گفت: سه منطقه ویژه اقتصادی سمنان، گرمسار و دامغان با ایجاد و تامین زیرساخت مناسب می تواند در این زمینه پذیرای سرمایه‌گذاری مناسبی باشد.
وی با تاكید بر اینكه آب مهمترین نیاز فعالیت فعلی و توسعه صنعت استان است، افزود: تامین زیرساخت برای معادن و تامین مواد اولیه برای برخی واحدهای تولیدی، از مشكلات عمده و اساسی صنعت و تولید استان است.
اسودی، سمنان را استان قطب تولید قطعات صنعت خودروی كشور دانست و بیان كرد: بنا به آمار 85 درصد قطعات خودروی تولیدی كشور در این استان تولید می شود كه این بخش نیز دارای مشكلاتی است .
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان یادآور شد: این استان دارای دخایر معدنی مطلوبی است كه با تامین زیرساخت به ویژه برق و آب و جذب و تشویق سرمایه‌گذار متخصص، می تواند بهره مناسبی از این ظرفیت خدادادی در این استان داشت.
توسعه صنایع در شاخه های معدن و صنایع معدنی، تولید قطعات خودرو، تولیدات داروهای دامی، و صنایع هایتك، با جذب سرمایه گذار و تامین زیرساخت لازم، می تواند تاثیر زیادی در افزایش اشتغال، رونق اقتصادی و افزایش ارزش افزوده در استان سمنان داشته باشد.
یكهزار و 800 واحد تولیدی در استان سمنان فعالیت دارد.
6103/6026