عبدالحمید دربانیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی در سمنان، افزود: واحدهای صنعتی و تولیدی این استان در خرید و تامین مواد اولیه به منظور تولید کالا با مشکلاتی عدیده ای مواجه هستند و افزایش تلاش دولت دولت برای رفع این چالش ها نیاز است.
وی، به ضرورت توجه دولت به بخش خصوصی و برون سپاری برخی از روندهای اقتصادی تاکید کرد و افزود: مشکلات واحدهای صنعتی سمنان از سال گذشته تاکنون روز به روز به علت تاثیرپذیری از تحریم های اقتصادی و برخی خودتحریمی ها در حال افزایش است، تعامل و همکاری دولت و بخش خصوصی برای رفع آنها ضرورت دارد.
دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان اضافه کرد: بدون برنامه ریزی اصولی و اتخاذ تدابیر توسعه کسب و کار، با وجود تحریم های اقتصادی، محقق نمی شود و گام های عملیاتی باید در این زمینه در کشور برداشته شود.
وی با اشاره به حیات دوباره به بخشی از واحدهای صنعتی سمنان با ارائه تسهیلات هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی در یکسال گذشته، تاکید کرد: حمایت دولت در سال های گذشته از بخش صنعت و تولید سمنان با ارایه تسهیلات رضایت بخش بود، اما واحدهای تولیدی این استان به علت نوسانهای قیمت ارز به نقدینگی بیشتری نیاز دارند که نقش بانک های عامل در روند اعطای تسهیلات به بخش خصوصی صنعتی در این میان اهمیت می یابد.
دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان یادآور شد: هم افزایی و همکاری مسئولان و بخش خصوصی اصلی ترین رکن رونق تولید در بخش صنعت استان با وجود فشارهای اقتصادی است.
به گزارش ایرنا، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و تولید ناخالص این استان حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است، در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی وجود دارد.
۹۸۹۱/۶۱۰۳