رشت- ايرنا- استاندار گيلان گفت: توجه جدي به بهداشت نانوايي‌ها و نظارت بر افزودني‌ها به ارتقاء كيفيت نان كمك مي كند.

گزارش روز دوشنبه روابط عمومي استانداري گيلان به ايرنا حاكيست؛ مصطفي سالاري در جلسه كارگروه تنظيم بازار استان با اشاره به تأثير مستقيم كيفيت نان بر سلامتي مردم تصريح كرد: آموزش نانوايان و نيز نظارت بر پخت نان در مسير بهبود كيفيت توليد نان تأثير بسزايي دارد.
وي خاطرنشان كرد: در جهت هرچه بهترشدن كيفيت نان از احداث مجموعه‌هاي توليد نان صنعتي حمايت مي كنيم.
نماينده عالي دولت در گيلان همچنين با تاكيد بر لزوم نظارت جدي بر نرخ‌گذاري‌ كالا‌ها افزود: براي افزايش و مديريت نرخ كالاها علاوه بر درنظرگرفتن ارائه‌كنندگان خدمات بايد ابعاد اجتماعي آن نيز درنظر گرفته شود تا آسيبي به اقشار جامعه وارد نشود.
سه هزار و 700 واحد نانوايي در استان گيلان فعايت مي كنند كه 65 درصد اين نانوايي ها، نان بربري و 35 درصد لواش، سنگگ و تافتون پخت مي كنند.
7296 /6030