گزارش روز دوشنبه روابط عمومي استانداري گيلان به ايرنا حاكيست؛ مصطفي سالاري در جلسه كارگروه تنظيم بازار استان با اشاره به تأثير مستقيم كيفيت نان بر سلامتي مردم تصريح كرد: آموزش نانوايان و نيز نظارت بر پخت نان در مسير بهبود كيفيت توليد نان تأثير بسزايي دارد.
وي خاطرنشان كرد: در جهت هرچه بهترشدن كيفيت نان از احداث مجموعههاي توليد نان صنعتي حمايت مي كنيم.
نماينده عالي دولت در گيلان همچنين با تاكيد بر لزوم نظارت جدي بر نرخگذاري كالاها افزود: براي افزايش و مديريت نرخ كالاها علاوه بر درنظرگرفتن ارائهكنندگان خدمات بايد ابعاد اجتماعي آن نيز درنظر گرفته شود تا آسيبي به اقشار جامعه وارد نشود.
سه هزار و 700 واحد نانوايي در استان گيلان فعايت مي كنند كه 65 درصد اين نانوايي ها، نان بربري و 35 درصد لواش، سنگگ و تافتون پخت مي كنند.
7296 /6030
رشت- ايرنا- استاندار گيلان گفت: توجه جدي به بهداشت نانواييها و نظارت بر افزودنيها به ارتقاء كيفيت نان كمك مي كند.