به گزارش ایرنا، جلال قلعه شاخانی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره مولودی خوانی هه تاو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موسیقی عرفانی كردستان می تواند در معرفی استان و جذب گردشگر موثر باشد.
وی با بیان اینكه برخی از نتایج برگزاری جشنواره هه تاو هم در این حوزه است، افزود: به سمتی می رویم كه جشنواره ها فرصتی برای اجرا و تولید فرهنگی باشند و از بحث رقابتی فاصله بگیریم.
قلعه شاخانی با اشاره به اینكه باید به نقطه ای برسیم كه چند آلبوم بعد از یك جشنواره موسیقی تولید و توزیع شود، تاكید كرد: جشنواره های رقابتی به دلیل تلاش برای كسب رتبه از فضای تعاملی و كیفی دور می شود.
وی یادآور شد: در دوره های بعدی جشنواره مولودی خوانی یا موسیقی عرفانی بخش های پژوهشی در كنار جشنواره ها اضافه می كنیم تا پژوهش های علمی و آكادمیك در زمینه دف و موسیقی عرفانی صورت گیرد.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كردستان اضافه كرد: تلاش می كنیم به مرور بخش رقابتی را از جشنواره ها حذف كنیم و تنها برای بخش های نوجوانان و جوانان این بخش وجود داشته باشد.
وی اظهار داشت: نسلی پرورش یافته كه فقط برای جشنواره فعالیت می كند و كارهای داورپسند ارائه می دهد ولی به آن اندازه به فكر محتوا، متن و مخاطب نیست.
دبیر جشنواره مولودی خوانی هه تاو گفت: برگزاری جشنواره هه تاو از سری برنامه های موضوعی شانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) و ترویج سیره نبوی و فرهنگ رضوی است.
به گزارش ایرنا، جشنواره بین المللی امام رضا(ع) همزمان در 80 كشور و 32 استان در طول دهه كرامت در حال برگزاری است.
14 گروه داخلی و یك گروه خارجی، 16 مولودی خوان داخل كشور و چهار مولودی خوان از خارج از كشور در این جشنواره حضور دارند.
چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو از سلسله برنامه های شانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) از 26 تا 28 تیرماه برگزار می شود.
این جشنواره در 2 بخش اجرا برای عموم و رقابتی است كه بخش اجرای عمومی آن در ساعات شب و در خانه كُرد شهر سنندج و بخش رقابتی نیز روز و در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار می شود.
6108/9102
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
سنندج - ایرنا - مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كردستان گفت: موسیقی عرفانی از جاذبه های فرهنگی این استان است و علاقه مندان زیادی از نقاط مختلف كشور برای تماشای این هنر به كردستان سفر می كنند.