به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، فریدون جعفری روز یكشنبه در نشست خبری افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همكاری دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی پایان نامه های برتر حوزه حقوق شهروندی را شناسایی می كند.
وی ادامه داد: سعی بر این است كه همه دانشگاه های كشور اعم از دولتی و غیردولتی در این رویداد مشاركت داشته باشند و از سوی وزارت علوم به همه اعلام رسمی شده است.
جعفری اظهار داشت: پایان نامه های ١٠ سال اخیر، مرتبط با ٢٢ سرفصل حقوق شهروندی ابتدا در قالب عنوان، نام نویسنده و نام استاد راهنما جمع آوری می شود و در مرحله بعد خلاصه پایان نامه و سپس متن كامل پایان نامه گزارش می شود.
دستیار وزیر علوم افزود: تاكنون 6٣٧ پایان نامه كارشناسی ارشد و رساله دكتری تخصصی با موضوع حقوق شهروندی شناسایی شده است كه 6٠6 پایان نامه كارشناسی ارشد و ٣١ رساله دكتری است.
وی اضافه كرد: در مورد حقوق بشر هم تاكنون ٢ هزار و ٣66 پایان نامه ارشد و ١5٨ رساله دكتری تخصصی شناسایی شده است.
جعفری خاطرنشان كرد: انتخاب آثار برتر از میان پایان نامه های گردآوری شده، نیاز به تیم داوری و تخصصی دارد و قرار است با مشاركت دانشگاه های مختلف متخصصان شناسایی شوند.
دستیار وزیر علوم تصریح كرد: هدف ما توجه ویژه به موضوع حقوق شهروندی در دانشگاه های كشور است زیرا وزارت علوم بر اساس سازوكارهای اجرایی اعلام شده در منشور، وظیفه آموزش حقوق شهروندی را برعهده دارد.
جعفری یادآور شد: آگاهی و آموزش حقوق شهروندی هدف اصلی ما است و سعی بر این است كه مطالبه گری از این حقوق در جامعه ایجاد شود البته شرط مطالبه گری از حقوق، آگاهی و اطلاع است.
دستیار وزیر علوم گفت: قرار است پس از شناسایی پایان نامه های برتر، كتابخانه تخصصی حقوق شهروندی برای برنامه ریزی، مطالعات و پژوهش های آتی راه اندازی شود.
اجتمام*٣٢٢٩*1834
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷
تهران- ایرنا- دستیار ویژه حقوق شهروندی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری جشنواره پایان نامه های برتر حقوق شهروندی خبر داد و گفت: امسال همزمان با سالروز رونمایی از منشور حقوق شهروندی، ٢٢ پایان نامه برتر این حوزه با توجه به ٢٢ سرفصل منشور حقوق شهروندی تقدیر می شود.