الجزیره-ایرنا- هیات پشتیبانی سازمان ملل متحد در لیبی بعد از ظهر سه شنبه از توافق گروه های مسلح در طرابلس برای برقراری آتش بس خبر داد.

به گزارش ایرنا، هیات پشتیبانی سازمان ملل در صفجه فیس بوك خود اعلام كرد ، «غسان سلامه » نماینده سازمان ملل برای حل بحران لیبی، جلساتی با نمایندگان طرف های درگیر در طرابلس در شهر «الزاویه » برگزار كرد و آن ها در خصوص برقراری آتش بس توافق كردند.
هیات پشتیبانی سازمان ملل روز دوشنبه از همه طرف ها خواسته بود در جلسه ای كه برای بررسی اوضاع امنیتی پایتخت و یافتن راه حلی در پایان دادن به مشكلات آن برگزار می شود، شركت كنند.
رسانه های لیبیی پیش از این نیز چند بار از برقراری آتش بس در این شهر خبر داده بودند اما هر بار پس از مدت كوتاهی از اعلام این خبر، درگیری ها با شدت بیشتری ادامه یافت.
هیات سازمان ملل همچنین امروز از توافق برای بازگشایی فرودگاه بین المللی معیتیقه پایتخت لیبی خبر داد .
مسئولان این فرودگاه روز جمعه و در پی تداوم درگیری ها و ترس از هدف قرار گرفتن هواپیماها و به خطر افتادن جان مسافران، از توقف پروازها در این فرودگاه و انتقال پروازها به شهر مصراته خبر داده بودند.
بیمارستان میدانی پایتخت لیبی امروز سه شنبه اعلام كرد كه درگیری طی هفته اخیر در طرابلس و حومه جنوبی آن 61 نفر كشته ، 159 تن زخمی و 12 مفقودربجای گذاشت.
بیمارستان میدانی پایتخت لیبی در بیانیه ای ، ورود نیروهای امدادی به مناطق درگیری را دشوار توصیف و اعلام كرده است خودروهای امدادی هدف قرار می گیرند.
رسانه های لیبی امروز از هدف قرار گرفتن ساختمان سفارت آمریكا در طرابلس و آتش سوزی گسترده در آن خبر دادند.
به گزارش ایرنا، پایتخت لیبی به ویژه بخش های جنوبی آن از روز دوشنبه هفته گذشته شاهد درگیری های سختی میان گردان موسوم به «انقلابی های طرابلس»، «گردان 301» و گردان «تانك های ابوسلیم» از یك سو و تیپ هفتم پیاده در ترهونه معروف به نیروهای «كانیات» بود و طرفین به وسیله سلاح های سبك، نیمه سنگین و سنگین و مواضع هم را هدف قرار می دادند.
هیات پشتیبانی سازمان ملل پیش از این هشدار داده بود ،تداوم درگیری ها ممكن است باعث گسترده شدن دامنه آن شود و همه مناطق این كشور را فرا گیرد.
لیبی از زمان سرنگونی نظام سرهنگ«معمر قذافی » در سال 2011 با مشكل هرج و مرج و بی ثباتی مواجه است. اكنون دو دولت شامل دولت وفاق ملی به ریاست السراج در طرابلس كه مورد حمایت جامعه جهانی است و دولت «طبرق» در شرق لیبی به ریاست «عبدالله الثنی» كه از ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای مسلح این كشور حمایت می كند؛ در این كشور وجود دارد.
پارلمان لیبی نیز از دولت مستقر در شرق لیبی حمایت می كند.
شبس**خاورم **2041** 1917