گرگان - ايرنا - بانوي رزمنده پيشكسوت گلستان گفت كه زنان غيور اين استان به تاسي از مردم بصير ايران با گذشت سال ها از پايان دفاع مقدس همچنان ادامه دهنده ايثارگري رزمندگان در جامعه هستند.

خديجه خراساني معروف به حشمت با حضور در خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز گلستان به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ملت ايران به ويژه بانوان همواره آماده اند تا در صورت وقوع كوچكترين اتفاق يا اعلان جنگ از جان و مال خود گذشته و به صحنه نبرد بيايند.
به گفته وي، توطئه دشمنان براي پررنگ كردن مشكلات حاكم بر كشور هيچ تاثيري بر كاهش حمايت مردم از رهبري و انقلاب اسلامي ندارد.
وي تاكيد كرد: دشمنان نمي توانند مردم ايران اسلامي را از مسير حمايت از رهبري، آرمان ها و ارزش هاي دفاع مقدس دور كنند.
اين بانوي 78 ساله كه در دوران دفاع مقدس نقش مهمي در ساماندهي زنان گلستان براي پشتيباني از رزمندگان داشت افزود: هر وظيفه اي كه در آن دوران انجام دادم به يكي از شيرين ترين خاطرات زندگي ام تبديل شده است.
خراساني در رابطه با فعاليت خود در دوران دفاع مقدس گفت: به عنوان خياط در استخدام ارتش بودم كه سال 56 سفري به جنوب كشور داشتم و بعدها هنگام آغاز جنگ تحميلي مجددا علاقه مند به حضور در اين منطقه شدم.
وي ادامه داد: سال 62 با گرفتن مرخصي 10 روزه به اهواز سفر كردم و بعد از دريافت پيشنهاد همكاري براي كمك به مجروحان در پشت جبهه، تصميم خود را براي فعاليت جدي در مناطق جنگي گرفتم.
بانوي گلستاني اظهار داشت: با برگشت به گرگان از بانوان متقاضي فعاليت در جبهه دعوت كردم و نخستين اتوبوس زنان رزمنده استان مازندران قديم، به جنوب كشور اعزام شد.
خراساني گفت: در نتيجه اين فعاليت ها از سال 62 تا پايان جنگ تحميلي بيش از 500 بانوي رزمنده از گلستان و مازندران براي خدمت در پشت جبهه ها به مناطق عملياتي اعزام شدند.
وي شستشوي لباس و وسايل خواب رزمندگان، بسته بندي آذوقه و پخت و پز غذا را از جمله برخي فعاليت بانوان رزمنده در جبهه جداي از موارد رزمي و درماني برشمرد.
اين بانوي رزمنده پيشكسوت تهيه نان و جمع آوري كمك هاي مردمي براي رزمندگان در گرگان را از جمله فعاليت هاي خاطره سازش عنوان كرد.
وي گفت: با توجه به فوت پدر و برادرم برخود واجب دانستم به جانشيني از آنان براي دفاع از خاك ايران اسلامي به جبهه بروم و بعد از آن نيز فعاليت هاي مختلف فرهنگي از جمله مدرسه سازي را در اولويت قرار دادم.
خراساني تصريح كرد: سال 78 با فروش خانه ام در ساخت مدرسه علوي گرگان همكاري كردم و نمازخانه اين مدرسه به نام مادر مرحومم معصومه ذاكري نامگذاري شد.
به گزارش ايرنا خديجه خراساني معروف به حشمت به عنوان بانوي رزمنده شاخص گلستان در دوران دفاع مقدس به همراه 39 بانوي ديگر اخيرا مورد تقدير قرار گرفت.
كتابي برگرفته از زندگي و خاطرات خديجه خراساني با عنوان حشمت به نويسندگي مريم مقبلي سال 95 چاپ و منتشر شد.
استان گلستان حدود چهار هزار شهيد در دوران دفاع مقدس تقديم ميهن كرده است.
3042/2729