به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، رستوران های مكمل دانشگاه صنعتی امیركبیر با دو كاركرد سرو غذای سنتی و ایرانی و فست فود روز گذشته توسط مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان افتتاح شد.
این رستوران ها بر آن هستند تا با ایجاد تنوع غذایی بیشتر، رضایت حداكثری دانشجویان از تنوع غذایی را فراهم كنند.
حسین یوسفی زاده مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی امیركبیر در این زمینه به خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، گفت: قیمت غذاهایی كه برای دانشجویان در سلف فست فود دانشگاه سرو می شود، بر اساس یارانه (چهار هزار تومان ) به ازای هر دانشجو است؛ همچنین یكهزار تومان هم مجموعه سلف به دانشجویانی یارانه اختصاص می دهد كه از طریق پرتال دانشگاه برای دریافت كارت تغذیه اقدام می كنند.
وی افزود: برای تمام غذاهای فست فود، مبلغ پنج هزار تومان را دانشگاه می پردازد. در واقع، چنانچه دانشجویی از غذای اصلی دانشگاه استفاده نكند، امكان بهره مندی از یارانه پنج هزار تومانی را دارد
یوسفی زاده در این باره به ذكر مثالی پرداخت و اظهار كرد: به عنوان مثال برای هات داگ 7500 تومانی رستوران فست فود، دانشجو تنها 2500 تومان پرداخت می كند.
به گفته مدیر امور دانشجویی دانشگاه، پیمانكاری كه با امیركبیر همكاری می كند به طور كامل بخش خصوصی است و دانشگاه دخالتی در این زمینه ندارد اما روی رفتارها، كیفیت غذا و سایر شاخص هایی كه نظارت آن برای دانشگاه مهم است، كنترل داریم.
وی درباره رستوران سنتی دانشگاه امیركبیر، نیز توضیح داد: رستوران مكمل سنتی دانشگاه صنعتی امیركبیر در زمینه سرو غذاهای سنتی و محلی ایران، پخت نان داغ و سرو دمنوش ها فعالیت می كند. این رستوران تا هر زمان كه دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشند، میزبان آنها خواهد بود.
**9492**1601**
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۷
تهران -ایرنا - به منظور افزایش جلب رضایت دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیركبیر، دو رستوران سنتی و فست فود این دانشگاه با تنوع غذایی و راه اندازی تنور نان و سرو دمنوش، فعال شد.