ناصر مطیعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به توسعه رستوران های مکمل دانشگاه ها در کنار رستوران های اصلی اظهار داشت: رستوران های اصلی دانشگاه ها محدودیت فضا و تجهیزات دارند و یکی از تقاضاهای دانشجویان ایجاد تنوع غذایی در لیست غذای دانشگاه است.
وی دلیل این درخواست دانشجویان را تنوع حضور آنها در مناطق جغرافیایی کشور دانست و افزود: دانشجویان هر دانشگاه از استان ها و مناطق مختلف جغرافیایی مختلف حضور دارند که سلیقه های غذایی آنها گاهی با هم متفاوت است؛ از سوی دیگر، رستوران های اصلی دانشگاه ها امکان ارائه چند مدل غذا را به دانشجویان ندارند و حداکثر یک یا دو نوع غذا در وعده های غذایی ظهر و شب ارائه می شود.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: رستوران های مکمل فرصتی برای ارائه غذاهای متنوع تر به دانشجویان ایجاد می کند و اگر دانشجویی طالب غذای رستوران اصلی نیست می تواند از رستوران مکمل در آن وعده غذایی استفاده کند.
به گفته مطیعی، غذاهایی که در رستوران مکمل توزیع می شود پر هزینه نیست و بخشی از هزینه های آن را دانشگاه ها با وجود محدودیت های مالی می پردازند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره شرط راه اندازی و توسعه این رستوران ها در شهرها خاطرنشان کرد: برای توسعه این رستوران ها نیازمند فضایی مناسب از نظر بهداشتی در دانشگاه ها هستیم و از سوی دیگر باید پیمانکاری برای طبخ غذا در آن ها شهرها اعلام آمادگی کند.
وی افزود: در برخی شهرها دانشجویان تمایل به راه اندازی چنین رستورانی دارند، اما هنوز پیمانکاری اعلام همکاری نکرده است.
به گزارش ایرنا، با مصوبه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان، نرخ ژتون غذای دانشجویان برای سال تحصیلی ۹۸ – ۹۹ تعیین تکلیف شد و این مبلغ برای سال جاری به ۱۶۰۰ تومان افزایش یافت.
نظر شما