اسكندر عبدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: كشت زعفران در این شهرستان در سال 13٨9 توسط یكی از كشاورزان بوكانی در روستای «تكانتپه» بخش مركزی و در سطح حدود یك هكتار آغاز شد و هم اكنون به سه هكتار رسیده است.
وی با اشاره به اینكه زعفران محصولی كم آب بر است و در طول یك سال 2 تا سه بار به آبیاری نیاز دارد، بیان كرد: با توجه به كمبود آب در منطقه این محصول می تواند جایگزین مناسبی برای دیگر محصولات پرآب بر باشد.
عبدی با اشاره به اینكه این نوع محصول با آب و هوای منطقه ما سازگاری دارد، اضافه كرد: اشتغالزایی و اقتصادی بودن زعفران از ویژگی های مهم آن برای كشاورزان است و این محصول می تواند به اقتصاد خانواده نیز كمك كند.
به گزارش ایرنا، برداشت زعفران از نیمه دوم آبان ماه آغاز می شود و تا یك ماه ادامه می یابد؛ از هر 75 تا 80 كیلوگرم گل تر زعفران یك كیلوگرم گل خشك به دست می آید.
بوكان دارای 110 هزار هكتار اراضی كشاورزی است كه از این میزان 25 هزار هكتار آبی و 85 هزار هكتار نیز به صورت دیم كشت می شود.
7510/6185/3072
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰
مهاباد- ایرنا- مدیر جهاد كشاورزی بوكان گفت: امسال حدود 200 كیلوگرم گل زعفران تَر از مزارع این شهرستان برداشت می شود.