شيراز- ايرنا- درحالي كه شمارش معكوس براي ترك بازنشستگان درمناصب مختلف شغلي به ويژه در ورزش آغاز شده است و تنها چهار روز از اين ضرب الاجل باقي مانده، فوتبالي هاي بازنشسته اصرار بر ماندن دارند و بايد پرسيد مگر چه تاجي به سر فوتبال زده ايد كه دست برنمي داريد؟

سال هاست كه چماقي به نام تعليق بر سر فوتبال ايران فرود آورده اند تا از اين راه در مقام خود باقي بمانند كه در آن هم پول، هم شهرت و هم سفر هاي بي شمار خارجي است.
اين سئوال جاي پرسش دارد، مگر مي شود فدراسيوني با پول دولت ارتزاق كند اما قانونگذار اجازه نداشته باشد در اجراي قانون كشورش دخالت كند؟
مگر اين فوتبال چه دارد كه حاضر نيستيد جاي خود را به اشخاص جوان، تحصيل كرده و تشنه خدمت با ايده هاي نو بدهيد و آنگاه براي ماندن متوسل به فيفا مي شويد و از همان ابزار خيالي (چماق تعليق) كه اساسنامه آن نه به تاييد هيات دولت رسيده و نه فيفا آن را تاييد كرده است، براي بقا به هر قيمتي استفاده مي كنيد؟
از زماني كه بحث عدم بكارگيري بازنشستگان كليد خورد و كار جدي شد، آنهايي كه حاضر نيستند با هيچ قيمتي پست خود را ترك كنند متوسل به ابزارهاي مختلف از جمله استفاده از جانبازي شدند و تلاش كردند درصد خود را بالاببرند كه اين امر هم ره به جايي نبرد.
حال كه ديگر دستشان از حربه استفاده از امتياز جانبازي كوتاه مانده؛ متوسل به فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا شده اند كه ايهاالناس بشتابيد كه دولت دارد در كار فدراسيون فوتبال دخالت مي كند.
اين فوتبالي كه هيچ چيز ندارد و هنوز حرفه اي نشده و بهترين باشگاه هايش از پول بيت المال استفاده مي كنند و در بعد فني تيم ملي هم چشمانمان را به پارك كردن اتوبوس كي روش برابر هم تيم هاي مطرح و هم تيم هاي ضعيف دلخوش كرده ايم همان بهتر كه تعليق شود.
فدراسيوني كه نتواند جلو رفتار هاي نامتعارف سرمربي پرتغالي تيم ملي و دست اندركاران آنها در توهين به بزرگان فوتبال و فرهنگ ما را بگيرد با اين همه هزينه هاي سرسام آور و بدون گرفتن نتيجه دوباره مي گويم همان بهتر كه تعليق شود و حرمت ها و قداست ها شكسته نشود.
اجراي قانون براي همه لازم و اجراست و مگر مي توان از چراغ قرمز عبور كرد؟ بهتر است خودتان استعفا دهيد چرا كه اينگونه ماندن ها هم ارزشي ندارد و انسان را دچار شك و شبهه مي كند كه اين فوتبال چه چيزي دارد كه مي خواهيد براي ماندن در آن از چراغ قرمز عبور كنيد و متوسل به فدراسيون جهاني فوتبال مي شويد.
در كشوري كه همه فوتبالش دولتي است بنابراين حق دولت است كه بخواهد براي پولي كه هزينه مي كند در آن دخالت كند.
شما براي اين فوتبالي كه فساد در آن اظهر من الشمس بوده و سال هاست پرونده فساد در فوتبال در كميسيون اصل 90 مجلس در حال خاك خوردن است، چه كرده ايد؟ معلوم مي شود در پشت پرده مافيايي فعال است كه براي ماندن در پست رياست آن به هر دري حتي تعليق و تحريم مي زنيد تا ديو فساد پا بر جا بماند.
اينكه گفته مي شود در آستانه جام ملت هاي آسيا اجازه ندهيد فوتبال ايران تعليق شود، امري فراتر از قانون مي خواهد جلوي ماندن به هر قيمتي را بگيرد، در جام ملت هايي كه برابر شرقي ها و حتي غرب آسيا نتيجه نمي گيريم بهتر است تعليق شود.
يك ماه و 26 روز از ابلاغ اين قانون به دستگاه هاي اجرايي مي گذرد و تنها چهار روز ديگر فرصت باقي است تا بازنشسته ها پست خود را ترك كنند و جاي خود را به جوانان تازه نفس بدهند.
همزمان با ابلاغ اين قانون، مقامات وزارت ورزش و جوانان شمار رئيسان بازنشسته فدراسيون ها را 12 نفر عنوان كردند كه تاكنون روساي فدراسيون هاي ناشنوايان، سه گانه، قايقراني، جودو، چوگان و هندبال از سمت خود استعفا كردند و «بهرام شفيع» رئيس فدراسيون هاكي نيز از دنيا رفت تا هفت رئيس پست خود را ترك كرده باشند.
روساي فدراسيون هاي فوتبال، واليبال، كاراته و ورزش هاي همگاني هم در ميان بازنشستگان نام برده مي شوند اما هنوز پست خود را ترك نكرده اند.
----------------------------------
* خبرنگار ايرنا در استان فارس