احد يوسفي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: روزانه 600 تن زباله در شهر اروميه جمع آوري، انتقال، دفن و ساماندهي مي شود.
وي اضافه كرد: در صدد هستيم با فرهنگ سازي تفكيك زباله از منزل، ميزان پسماند تفكيكي را به 50 تن در روز برسانيم.
وي با اشاره به اهميت تفكيك از مبدا پسمان هاي خشك و تر بيان كرد: مشاركت شهروندان در اين حوزه ضروري است و خانواده ها بايد براي تحقق اهداف اين طرح، اهتمام بيشتري داشته باشند.
رييس سازمان مديريت پسماند شهرداري اروميه ادامه داد: 50 درصد زباله هاي توليدي شهر به صورت مكانيزه جمع آوري و به محل دفن زباله در سايت نازلو انتقال داده مي شود.
يوسفي گفت: هم اكنون يك ايستگاه جمع آوري زباله شهري و هفت ايستگاه روستايي در اروميه وجود دارد.
وي با اشاره به وجود 2 ايستگاه مياني جمع آوري زباله در باغ رضوان و جنب كوه الله اكبر اروميه، اضافه كرد: اين ايستگاه ها پس از جمع آوري زباله با ماشين هاي كوچك به سايت نازلو منتقل مي شود.
وي بيان كرد: اطراف سايت دفن زباله نازلو فنس كشي شده و از ورود افراد متفرقه جلوگيري مي شود.
به گزارش ايرنا، تفكيك زباله از منزل منجر به كاهش حجم زبالهها شده و اين امر تاثير بسزايي درحفظ محيط زيست دارد وارزش افزوده اي كه از تفكيك زباله به دست مي آيد در بلند مدت ارزش اقتصاد زيادي براي شهردارد .
اروميه با 750 هزار نفر جمعيت يكي از شهرهاي پرجمعيت كشور به شمار مي رود و در مناطق پنجگانه اين شهر عمليات تفكيك زباله از مبدا انجام مي شود.
به گفته برخي كارشناسان، ميزان توليد زباله در آذربايجان غربي به ويژه اروميه 2.5 برابر استانداردهاي جهاني است.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
اروميه-ايرنا- رييس سازمان مديريت پسماند شهرداري اروميه با اشاره به اينكه روزانه تنها يك تن پسماند در منازل اين شهر تفكيك مي شود، گفت: ميزان تفكيك از مبدا در اين شهر، بسيار كمتر از يك درصد است كه بايد با همراهي شهروندان افزايش يابد.