كامبيز شاوله روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد يكهزار و 300 نفر در دوره سوادآموزي، 500 نفر در دوره تحكيم و 600 نفر نيز در دوره انتقالي در قالب 480 كلاس در حال تحصيل هستند.
وي ادامه داد: يكهزار و 300 نفر بي سواد در مهاباد شناسايي شده اند كه از اين تعداد يك هزار و 150 نفر مرد و 150 نفر را بانوان تشكيل مي دهند.
شاوله با اشاره به اينكه 165 آموزشيار تدريس كلاس هاي سواد آموزي را برعهده دارند، اضافه كرد: در اين دوره ها حداقل مهارت خواندن و نوشتن، درك و فهم متون ساده فارسي و كسب مهارت هاي اوليه روخواني قرآن، آشنايي با معارف ديني و فرهنگ اسلامي و انجام دادن محاسبه هاي رياضي در حد چهار عمل اصلي به سوادآموزان آموزش داده مي شود.
رييس اداره آموزش و پرورش مهاباد با بيان اينكه نرخ با سوادي در مهاباد هم اكنون 92 درصد است، اظهار داشت: تشكيل نهضت سواد آموزي به دستور امام خميني (ره) گام مهم در جهت رفع بي سوادي در كشور بود و شور و شوق خاصي براي كسب علم و دانش در ميان مردم به ويژه قشر بي سواد جامعه ايجاد كرد.
به گزارش ايرنا، هفتم دي سالروز تشكيل نهضت سواد آموزي به فرمان امام خميني (ره) بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي ايران در سال 1358 است به همين مناسبت از دوم تا هشتم دي به عنوان هفته نهضت سواد آموزي نامگذاري شده است.
مهاباد داراي 237 هزار نفر جمعيت است كه از اين تعداد 183 هزار نفر در مناطق شهري و مابقي در مناطق روستايي اين شهرستان سكونت دارند.
9903/6185/7129
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
مهاباد - ايرنا - رييس اداره آموزش و پرورش مهاباد گفت: امسال 2 هزار و 400 نفر در كلاس هاي سوادآموزي اين شهرستان شركت كردند.