سعيد محوري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: دفاتر اسناد رسمي به دليل اينكه به يك نظام حقوقي رسمي متكي هستند ميتوانند به عنوان پيشخوان پذيرش نهادهاي نوين، براي نهادها اداري و اجرايي كشور عمل كنند.
وي افزود: صدور سند رسمي در دفترخانه از وظايف شخص سردفتر است و قانون ثبت اسناد و املاك و همچنين در قانون دفاتر اسناد رسمي تكاليف وسيعي را در زمينه تنظيم اسناد بر عهده سردفتر قرار داده است.
محوري بيان كرد: از دي ماه امسال تاييد نهايي اسناد رسمي تنظيم شده در دفاتر اسناد رسمي با اثر انگشت سردفتران صورت مي گيرد و اين اقدام باعث پيشگيري از خدشه احتمالي به اعتبار اسناد رسمي خواهد شد.
وي عنوان كرد: با اجراي اين طرح در اداره كل ثبت اسناد و املاك و واحدهاي ثبتي تابعه استان تأييد نهايي همه خدمات ثبتي در سامانه ثبت الكترونيك اسناد تنظيمي در دفاتر اسناد رسمي با اثر انگشت سران دفاتر اسناد رسمي انجام مي گيرد.
با توجه به بخشنامه جديد سازمان ثبت اسناد و املاك كشور مبني بر لزوم ثبت اثر انگشت دفترداران در اسناد رسمي، سران دفاتر علاوه بر ثبت امضاي الكترونيك خود بر اسناد رسمي، موظف به ثبت اثر انگشت ديجيتال خود نيز خواهند بود.
56 سردفتر اسناد رسمي در استان كهگيلويه و بويراحمد مشغول به فعاليت هستند كه طبق برنامه اولويت بندي با مراجعه به ادارات ثبت اسناد و املاك نسبت به ثبت اثر انگشت براي تأئيد نهايي اسناد الكترونيك در سامانه اقدام خواهند كرد.
56 دفتر اسناد رسمي، 36 دفتر ازدواج و 18 دفتر طلاق در كهگيلويه و بويراحمد فعاليت دارند.
9868/1662
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲
ياسوج- ايرنا- مديركل ثبت اسناد و املاك كهگيلويه و بويراحمد گفت: طرح اخذ اثر انگشت سران دفاتر اسناد رسمي در اين استان به منظور پيشگيري از خدشه احتمالي به اعتبار اسناد رسمي به صورت كامل اجرا شد.