تهران – ایرنا -رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری بر توانایی شركت‌های دانش بنیان در رفع نیازهای صنعت فولاد كشور تاكید كرد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از صندوق نوآوری و شكوفایی، علی وحدت در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران كه در محل مركز همایش های برج میلاد برگزار شد، با اشاره به حضور گسترده شركت های دانش بنیان و فناور فعال حوزه صنایع فولاد در این جشنواره گفت: نفوذ فناوری در صنایع موجود كشور یك نیاز مهم فعلی كشور است.
وی تاكید كرد: درحال حاضر شركت های دانش بنیان فعال این حوزه توانایی رفع نیازهای موجود در صنایع فولاد را دارند.
وحدت با اشاره به نقش و جایگاه صندوق نوآوری و شكوفایی به عنوان حامی اصلی فعالیت های دانش بنیان و فناورانه كشور گفت: ما در صندوق امیدواریم در كنار انجمن تولیدكنندگان فولاد ایران نیازهای این صنعت را احصاء كرده و ضمن معرفی، توان جدی داخلی برای رفع نیازها آنها را بسیج كنیم.
وی، هدایت شركت های دانش بنیان برای رفع نیازها، همكاری برای راه اندازی یك شتابدهنده یا كارخانه نوآوری با هدف معرفی و توانایی رفع نیازهای فناورانه، آمادگی برای در اختیار گذاشتن ابزارهای مالی مانند ضمانت نامه ها و پوشش ریسك و نیازهای كمبود نقدینگی را از جمله ابزارهای صندوق نوآوری و شكوفایی نام برد كه می تواند در كنار این رویداد ارائه شود.
وحدت در ادامه، از آمادگی صندوق نوآوری و شكوفایی با منابع مالی مشخص برای راه اندازی صندوق تخصصی سرمایه‌گذاری خطرپذیر با مشاركت فعالان این حوزه خبر داد.
در ادامه این مراسم تفاهم نامه همكاری بین صندوق نوآوری و شكوفایی و انجمن فولاد ایران به منظور فراهم‌آوردن زمینه همكاری‌های سازنده برای حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناوری در زنجیره فولاد و صنایع وابسته به منظور بومی‌سازی محصولات و خدمات مورد نیاز و تعمیق سطح فناوری كشور، امضا شد.
همكاری به منظور تقویت ارتباطات بازیگران اكوسیستم نوآوری فولاد و ایجاد شبكه‌ها و خوشه‌های فناورانه و صنعتی به‌ویژه با مشاركت شركت‌های صنعتی بزرگ و شركت‌های كوچك و متوسط فناور و دانش‌بنیان، همكاری در زمینه تأمین منابع مالی مورد نیاز برای توسعه و تجاری‌سازی فناوری در زنجیره فولاد و صنایع وابسته به‌ویژه از طریق ایجاد صندوق‌ پژوهش و فناوری غیردولتی یا جسورانه بورسی با مشاركت سایر شركت‌ها و سازمان‌های فعال زنجیره فولاد از جمله موضوعات اصلی این تفاهمنامه است.
همكاری در راه‌اندازی شتابدهنده یا كارخانه نوآوری تخصصی در زنجیره فولاد و صنایع وابسته، به منظور كمك به فرایند توسعه و تجاری‌سازی فناوری در این حوزه با تكیه بر استارت‌آپ‌ها و هسته‌های فناور، مشاركت در شناسایی اولویت‌های توسعه فناوری، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و زمینه‌های مناسب صادراتی در زنجیره فولاد و صنایع وابسته و همكاری برای توسعه بازار شركت‌های دانش‌بنیان زنجیره فولاد و صنایع مرتبط در داخل و خارج كشور از دیگر محورهای این تفاهم نامه به شمار می رود.

علمی ** 1836 **1440