به گزارش خبرنگار آموزش ایرنا، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری امروز یکشنبه میزبان برگزاری مراسم امضای تفاهمنامه و رونمایی از رویداد "تبادل فناوری پلیس هوشمند" به عنوان نخستین اتفاق از این جنس بود. مذاکرات تجاری ۳۴ نیاز فناورانه و مذاکرات تجاری B۲B بین نیروی انتظامی و شرکتهای دانش بنیان و فناور پیش از این برگزار شده است.
محورهای این رویداد شامل فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات و ارتباطات، ارتباطات رادیویی و زیر ساخت شبکه است و قرار است شرکت های دانش بنیان حاضر در این رویداد بر اساس تفاهمنامه امضا شده بین صندوق نوآوری و شکوفایی و ناجا در این حوزه ها به نیروی انتطامی خدمات را ارائه کنند.
علاوه بر آن ارائه نیازهای فناورانه نیروی انتظامی در حوزه هوشمندسازی، نمایشگاه توانمندی های شرکتهای دانش بنیان و فناور، تشریح نحوه تعامل نیروی انتظامی با شرکتهای فناور و دانش بنیان، معرفی حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز شرکتهای دانش بنیان از بههمرسانی عرضه و تقاضای فناوری ، دیگر برنامههای این رویداد است.
رییس صندوق نوآوری وشکوفایی ریاست جمهوری در این مراسم که بهصورت مجازی و با حضور سردار احمددولت خواه معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا همراه بود، وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح را از جمله بخش های دفاعی در کشور نام برد که با حمایت رهبری بهترین استفاده را از بخش فناوری کشور برده است.
علی وحدت گفت: اگر سربسته بخواهم بگویم پیشرفت های حوزه دفاعی کشور با حمایت های مستقیم رهبر معظم انقلاب بوده است.
وی با بیان اینکه، هم اکنون بسیاری از حوزه ها از جمله صنعت به عنوان سنتی ترین بخش و همچنین حوزه انرژی شامل نفت وگاز با شرکت های دانش بنیان ارتباط بسیار خوبی برقرار کرده اند، گفت:هم اکنون حدود پنج هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و ۱۰ شرکت فناور در پارک های علم و فناوری مشغول به فعالیت و خدمات رسانی به کشور هستند.
وحدت با اشاره به حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی از حوزه دانش بنیان کشور به عنوان یک حلقه واسط گفت: این حمایت ها هم در حوزه مالی و همچنین تضمین کیفیت و استانداردها است و در حال حاضر به نفع پلیس است که از این خدمات برای هوشمند سازی خدمات خود بهره گیری کند.
وی ادامه داد: فرض کنید انواع تجهیزات مورد استفاده در ناجا از جمله دوربینی که راهنمایی و رانندگی در شهر استفاده می کند را بخواهد تولید کند شاید با هزینه و زمان بیشتری انجام می شود که این می تواند در حوزه دانش بنیان به صورت بهینه و به صرفه تامین شود.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، جلوگیری از خروج ارز فراوان از کشور و همچنین اشتغالزایی نیروی تحصیلکرده و کوچک تر شدن دولت با برون سپاری خدمات مورد نیاز خود به شرکت های دانش بنیان را از جمله فواید اصلی شکل گیری حوزه دانش بنیان نام برد.
نظر شما