به گزارش ايرنا، اسماعيل بايبوردي فرماندار شهرستان آران و بيدگل، مجتبي محلوجي رييس اداره صنعت، معدن و تجارت و اكبر گلچين رييس هيات امناي شهرك صنعتي هلال بن علي (ع) و از صاحبان صنايع آران و بيدگل در اين ميزگرد حضور يافتند.
اقتصاد تك محصولي، فقدان بهره گيري از ظرفيت ساير بخش ها و شركت هاي دانش بنيان، كمبود سرمايه در گردش و تامين مالي خريد ماشين آلات، همراهي نكردن برخي بانك ها در زمينه ارائه تسهيلات و نبود امكان ارتباط بين المللي منسجم جهت بازاريابي و فروش به عنوان بخشي از چالش هاي پيش روي صنعت منطقه مورد اشاره قرار گرفت.
حاضران در اين ميزگرد همچنين بر لزوم ايجاد شهرك هاي صنايع و فناوري هاي نوين، بهره گيري از ظرفيت دانش آموختگان دانشگاهي، تقويت فعاليت شركت هاي دانش بنيان و صنايع كم آب بر، راه اندازي واحدهاي تحقيق و توسعه صنايع، استفاده از ظرفيت ساير بخش ها مانند گردشگري، اجراي طرح هاي شهري مرتبط، برگزاري نمايشگاه هاي دائمي و مجازي و توجه به مسائلي مانند بسته بندي و بازاريابي به عنوان افق هاي پيش روي توسعه آران و بيدگل و ساير نقاط شمال استان تا كيد كردند.
شهرستان آران و بيدگل با بيش از 800 واحد كوچك و بزرگ كه بيشتر آنها در زمينه توليد فرش فعال بوده و زمينه اشتغال مستقيم و غيرمستقيم هزاران نفر را فراهم كرده، با جمعيت افزون بر 103 هزار نفر در فاصله نزديك به 6 كيلومتري كاشان و 215 كيلومتري شمال اصفهان واقع است.
آران و بيدگل با توليد سالانه افزون بر 45 ميليون مترمربع فرش ماشيني در رتبه نخست توليد فرش كشور و رتبه دوم توليد فرش ماشيني جهان پس از غازي عنتب تركيه قرار دارد.
گزارش تكميلي اين ميزگرد در روزهاي آتي انتشار مي يابد.
7472/8123
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳
كاشان - ايرنا - ميزگرد 'چالش ها و افق هاي پيش روي صنعت آران و بيدگل به عنوان يكي از قطب هاي توليد فرش ماشيني ايران عصر يكشنبه با حضور جمعي از مسوولان و صاحبان صنايع اين شهرستان در خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) شهرستان كاشان برگزار شد.