تهران-ايرنا- قائم‌مقام وزيرآموزش و پرورش با بيان اين كه برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي معلمان و والدين از اولويت هاي نظام آموزشي است،گفت: بيش از 45دوره آموزشي ضمن خدمت براي تربيت‌ معلمان و والديني كه فرزند مبتلا به اتيسم دارند، برگزارشده است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از مركز امور هماهنگي، ارتباطات و حوزه وزارتي، اميرعلي نعمت الهي در آيين افتتاحيه چهارمين همايش اتيسم با اشاره به خدمات بنياد بيماري‌هاي خاص، افزود: بنياد بيماري‌هاي خاص خدمات زيادي در سطح كشور ارايه كرده و در جهت ارائه خدمات اقدامات و فعاليت‌هاي مناسبي داشته است.
وي تصريح كرد: در حال حاضر تلاش مي‌شود تا مباحث در درون دولت، كميسيون‌ها و كارگروه‌هاي تخصصي پيگيري و خدمتگزاري به مردم صورت گيرد لذا اين جلسه در جهت حل مشكلات افراد طيف اتيسم است.
رييس مركز امور هماهنگي، ارتباطات و حوزه وزارتي خاطرنشان كرد: در وزارت آموزش‌وپرورش باوجود محدوديت‌ها، آمادگي همكاري بيشتر با بنيادها و نهادهاي فعال در اين حوزه ، در راستاي توجه و حمايت بيشتر از دانش آموزان طيف اتيسم، وجود دارد.
نعمت الهي در بخشي ديگر از سخنان خود، بابيان اينكه در آموزش‌وپرورش ظرفيت‌هاي خوبي براي اطلاع‌رساني وجود دارد، گفت: شبكه تعاملي سينا با خانواده‌ها ارتباط خوبي مي‌تواند برقرار كند و آموزش‌هاي تخصصي را براي والدين دانش آموزان طيف اتيسم داشته باشد.
وي با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات سازمان آموزش‌وپرورش استثنايي اظهار كرد: ٢6١٧ دانش‌آموز طيف اتيسم شامل 4٨١ دختر و ٢١٣6پسر هستند كه در ٣٢٧ كلاس خاص و ٣٠ مدرسه مستقل دولتي و١٨مركز غيردولتي مشغول به تحصيلند.
قائم‌مقام وزير با اشاره به برنامه‌هاي تحولي آموزش‌وپرورش ازجمله مهارت آفريني و بازي و يادگيري،تأكيد كرد: در سازمان آموزش‌وپرورش استثنايي به‌طور ويژه اين بحث‌ها در جهت ارتقاي آموزش‌ها پيگيري مي‌شود.
وي در ادامه برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي معلمان و والدين را مهم دانست و اضافه كرد: بيش از 45دوره آموزشي ضمن خدمت براي تربيت‌ معلمان و والديني كه فرزند مبتلا به اتيسم دارند، برگزارشده است.
نعمت الهي گفت: تجهيزات، امكانات و فضاهاي آموزشي مناسب براي دانش آموزان طيف اتيسم در مدارس تهيه و آيين‌نامه ارزشيابي ويژه اين دانش آموزان تدوين‌شده است.
رييس مركز امور هماهنگي، ارتباطات و حوزه وزارتي آموزش پرورش تأكيدكرد: به دليل عدم شناخت والدين، تعداد زيادي از كودكان و نوجوانان طيف اتيسم شناسايي نشده‌اند كه بايد با همراهي و همكاري نهادهاي مسئول، آموزش‌ها و بسترهاي لازم براي شناسايي اين افراد فراهم شود.
چهارمين همايش اتيسم با موضوع «توانمندسازي نيروي انساني و خانواده»،با محوريت وضعيت منابع انساني و نقش والدين در ارتقا و بهبود شرايط افراد با اختلالات طيف اتيسم صبح امروز با حضور قائم‌مقام وزير آموزش‌وپرورش، در سالن رودكي برج ميلاد آغاز به كاركرد.
علمي**9294**1440