حسين زورآزما روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: استفاده از گوشت ممهور به مهر دامپزشكي با هدف جلوگيري از به خطر افتادن بهداشت و سلامت جامعه توصيه مي شود و همشهريان بايد از خريد و استفاده گوشت دام هاي كشتار شده در خارج از محل كشتارگاه صنعتي و فاقد مهر دامپزشكي خودداري كنند.
وي اظهار داشت: در گذشته دام ها بعد از ذبح شدن در همان روز به بازار عرضه مي شد كه اكنون 18 ساعت بعد از ذبح و بعد از انجام معاينات لازم به بازار عرضه مي شود.
وي ادامه داد: اين اقدام زمينه شناسايي بيماري احتمالي دام ها را فراهم كرده و از عرضه گوشت ناسالم به مردم جلوگيري مي كند.
وي اضافه كرد: خدمات كشتارگاه صنعتي اروميه 24 ساعته است و فعاليت شبانه روزي با هدف ارائه خدمات بهينه و سالم براي همشهريان انجام مي شود زيرا سلامت و امنيت غذايي شهروندان امري مهم و حياتي است.
زورآزما گفت: تمامي اعضاي دام هاي كشتار شده در كشتارگاه توسط پنج دامپزشك حاضر در سازمان معاينه مي شوند تا از سالم بودن گوشت ارائه شده براي مصرف مردم اطمينان حاصل شود.
رييس سازمان كشتارگاه شهرداري اروميه افزود: در جريان كشتار نظافت و ضد عفوني سالن ها لازم و ضروري است و تمامي لاشه ها بعد از اتمام بازرسي، با هشت دستگاه يخچالدار در سطح شهر توزيع مي شود.
به گزارش ايرنا، سرانه مصرف گوشت قرمز در آذربايجان غربي و اروميه نزديك به 30 گرم در روز است كه رقمي بسيار كم به نظر مي رسد.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴
اروميه - ايرنا - رييس سازمان كشتارگاه شهرداري اروميه با بيان اينكه اكيپ ويژه نظارت بهداشتي بر كشتار دام هاي سبك و سنگين در سطح شهر اروميه تشكيل شده است، گفت: همشهريان بايد از گوشت هاي ممهور به مهر دامپزشكي استفاده كنند.